SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER T 12/1 1355-100

SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER T 12/1 1355-100

SESALEC ZA SUHO SESANJE T 7/1 Classic 1527-181

SESALEC ZA SUHO SESANJE T 7/1 Classic 1527-181

KARCHER HDS 8/18-4 CX 1174-906

3-fazni
Edinstvena Eco-stopnja delovanja zagotavlja okolju prijazno in ekonomično delovanje
Odlična okretnost zahvaljujoč velikim kolesom in krmilnemu valju
Cena: 4.001,60 € Spletna cena 3.294,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
21
3-fazni zmogljiv visokotlačni čistilnik z vročo vodo kompaktnega razreda s 4-polnim, vodno hlajenim elektromotorjem. Edinstvena Eco-stopnja delovanja zagotavlja okolju prijazno in ekonomično delovanje. Uporabniku prijazno upravljanje s pomočjo centralnega upravljanja z enim gumbom. Odlična okretnost zahvaljujoč velikim kolesom in krmilnemu valju. Odporna in trpežna šasija z integriranimi rezervoarji za čistilo in gorivo. Ergonomična Easy Press pištola z mehkim ročajem ter brezstopenjska nastavitev tlaka / količine vode Servo Control direktno na priboru. Praktičen in velik boben za cev za kratek čas priprave na delo.
Več informacij
Napetost 380 - 400V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare 30 bar
Pretok vode 800 l/ h
Pritisk vode 30 - 180 bar
Temp. vode 80/ 155 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 6,0
Teža 106 - 108 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 15 m, PIŠTOLA, ŠOBA NAVADNA , NAVIJALNI KOLUT,...
Tlak 30 - 180 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. 80/ 155 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 30 - 180 bar
Ostalo NOVA GENERACIJA VISOKOTLAČNIH ČISTILCEV KARCHER, KI VAM OMOGOČAJO LAŽJI TRANSPORT IN SAMO VODLJIVOST ČISTILCA,...
Opis 3-fazni zmogljiv visokotlačni čistilnik z vročo vodo kompaktnega razreda s 4-polnim, vodno hlajenim elektromotorjem. Edinstvena Eco-stopnja delovanja zagotavlja okolju prijazno in ekonomično delovanje. Uporabniku prijazno upravljanje s pomočjo centralnega upravljanja z enim gumbom. Odlična okretnost zahvaljujoč velikim kolesom in krmilnemu valju. Odporna in trpežna šasija z integriranimi rezervoarji za čistilo in gorivo. Ergonomična Easy Press pištola z mehkim ročajem ter brezstopenjska nastavitev tlaka / količine vode Servo Control direktno na priboru. Praktičen in velik boben za cev za kratek čas priprave na delo.
Napetost:
380 - 400V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare:
30 bar
Pretok vode:
800 l/ h
Pritisk vode:
30 - 180 bar
Temp. vode:
80/ 155 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
6,0
Teža:
106 - 108 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 15 m, PIŠTOLA, ŠOBA NAVADNA , NAVIJALNI KOLUT,...
Tlak:
30 - 180 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. 80/ 155 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
30 - 180 bar
Ostalo:
NOVA GENERACIJA VISOKOTLAČNIH ČISTILCEV KARCHER, KI VAM OMOGOČAJO LAŽJI TRANSPORT IN SAMO VODLJIVOST ČISTILCA,...

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.