Priključek za pipo G1 2645-014

Priključek za pipo G1 2645-014

KARCHER Komplet tesnil 2645-073

KARCHER Komplet tesnil 2645-073

Pršilni nastavek iz medenine 2645-054

Gumijast ročaj za preprosto uporabo
Možnost nastavitve oblike curka od močnega do šibkega
Cena: 11,99 € Spletna cena 9,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
659
Dodaj v primerjavo
Trpežen pršilni nastavek iz medenine za zalivanje manjših do srednje velikih površin in vrtov. Ko gre za zalivanje koristnih, okrasnih rastlin ali lončnic; ali ko gre za čiščenje vrtnega orodja in pohištva – ergonomsko oblikovan ročaj omogoča udobno upravljanje z eno roko in vam zagotavlja brezskrbno daljše delo. Poleg tega nudi pršilnik tudi druge prepričljive prednosti kot so nastavitev curka glede na potrebe, od najmočnejšega do najšibkejšega (pršenje). Konec koncev vas bo vrtni pršilni nastavek poleg visoke stopnje udobja in odlične funkcionalnosti prepričal tudi s privlačno obliko. Na kratko: idealna rešitev za užitek ob pršenju na vašem vrtu. Naj dodamo samo še: Kärcherjevi pršilni nastavki so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik.
Več informacij
Opis Trpežen pršilni nastavek iz medenine za zalivanje manjših do srednje velikih površin in vrtov. Ko gre za zalivanje koristnih, okrasnih rastlin ali lončnic; ali ko gre za čiščenje vrtnega orodja in pohištva – ergonomsko oblikovan ročaj omogoča udobno upravljanje z eno roko in vam zagotavlja brezskrbno daljše delo. Poleg tega nudi pršilnik tudi druge prepričljive prednosti kot so nastavitev curka glede na potrebe, od najmočnejšega do najšibkejšega (pršenje). Konec koncev vas bo vrtni pršilni nastavek poleg visoke stopnje udobja in odlične funkcionalnosti prepričal tudi s privlačno obliko. Na kratko: idealna rešitev za užitek ob pršenju na vašem vrtu. Naj dodamo samo še: Kärcherjevi pršilni nastavki so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.