SESALNIK KARCHER DS 6 Premium 1195-240

SESALNIK KARCHER DS 6 Premium 1195-240

SESALNIK KARCHER DS 6 1195-220

Sesanje brez filtrske vrečke

Preprosto čiščenje
Shranjevanje pribora na napravi
Primeren za alergike
Cena: 290,00 € Spletna cena 288,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1153
Dodaj v primerjavo
Sesalnik DS 6 z vodnim filtrom ne skrbi samo za temeljito čista tla, temveč tudi za bolj svež zrak, ki je do 99,9% brez prašnih delcev. In s tem poskrbi za občutno bolj prijetno klimo v prostoru. Drugače kot pri običajnem sesalniku s filtrsko vrečko, na novo razvit sesalnik prahu DS 6 z vodnim filtrom stavi na naravno moč vode, ki se v filtru vrtinči z zelo visoko hitrostjo. Posesana umazanija se z vrtinčenjem vode usmerja, zanesljivo prefiltrira iz zraka in veže v vodi. Rezultat: izredno svež, čist izpušni zrak.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 650 W
Teža 7,5 kg
Oprema SNEMLJIVA ŠOBA ZA TLA, OZKA ŠOBA, ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE, FILTER HEPA PLUS, TELESKOPSKA SESALNA CEV, SOFTGRIP NASTAVEK NA ROČAJU, ENOSTAVNO SHRANJEVANJE IN ODLAGANJE, SREDSTVO PROTI PENJENJU ˝FOAMSTOP˝,...
Ostalo PRETOK ZRAKA 55l/s, IDEALEN ZA ALERGIKE, KER V 99,99% PREČISTI ZRAK, NANO FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-631).......
Rezervoar za čisto in umazano vodo VODNI FILTER VOLUMNA 2 l
Razred energetske učinkovitosti A
Opis Sesalnik DS 6 z vodnim filtrom ne skrbi samo za temeljito čista tla, temveč tudi za bolj svež zrak, ki je do 99,9% brez prašnih delcev. In s tem poskrbi za občutno bolj prijetno klimo v prostoru. Drugače kot pri običajnem sesalniku s filtrsko vrečko, na novo razvit sesalnik prahu DS 6 z vodnim filtrom stavi na naravno moč vode, ki se v filtru vrtinči z zelo visoko hitrostjo. Posesana umazanija se z vrtinčenjem vode usmerja, zanesljivo prefiltrira iz zraka in veže v vodi. Rezultat: izredno svež, čist izpušni zrak.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
VODNI FILTER VOLUMNA 2 l
Energijska nalepka in podatkovna kartica:
Tehnični podatki
Napetost 220-240 V
Vrsta toka 50-60 Hz
Količina polnjenja filtrirne posode za vodo 2,0 l
Teža (brez pribora) 7,5 kg
Nazivna širina, pribor 35 mm
Eko dizajn v skladu s 666/2013
Razred energetske učinkovitosti A
Indikativna letna poraba energije 28 kWh/a
Razred čiščenja preporog D
Razred čiščenja trdih tal B
Razred emisije prahu A
Nivo hrupa ob obremenitve LWA 80 dB(A)
Nazivna poraba moči 650 W
DS 6 Premium:
DS 6 Premium Mediclean:
HEPA filter H 13 razred po EN 1822 (stanje 1998)
DS 6:
HEPA filter H 12 razred po EN 1822 (stanje 1998)
Več informacij
Moč motorja:
650 W
Teža:
7,5 kg
Oprema:
SNEMLJIVA ŠOBA ZA TLA, OZKA ŠOBA, ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE, FILTER HEPA PLUS, TELESKOPSKA SESALNA CEV, SOFTGRIP NASTAVEK NA ROČAJU, ENOSTAVNO SHRANJEVANJE IN ODLAGANJE, SREDSTVO PROTI PENJENJU ˝FOAMSTOP˝,...
Ostalo:
PRETOK ZRAKA 55l/s, IDEALEN ZA ALERGIKE, KER V 99,99% PREČISTI ZRAK, NANO FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-631).......
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
VODNI FILTER VOLUMNA 2 l
Razred energetske učinkovitosti:
A

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.