Ura za zalivanje WT 2.000 2645-209

Ura za zalivanje WT 2.000 2645-209

SensoTimer ST6 Duo eco!ogic 2645-214

SensoTimer ST6 Duo eco!ogic 2645-214

Avtomat za zalivanje WT 5 2645-219

Natančno programiranje za različne dneve v tednu
Začetek in trajanje zalivanja na minuto natančno, najv. 120 min
2 zalivanji dnevno
Mogoče je ročno zalivanje
Snemljiv zaslon omogoča udobno programiranje
Funkcija premora: izklop zalivanja za 24 h
Vklj. s priključkom za armature in predfiltrom
Pri prazni bateriji voda ostane zaprta
Cena: 77,99 € Spletna cena 64,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
681
Dodaj v primerjavo
Avtomat za zalivanje WT 5 nudi 5 različnih načinov delovanja: samodejno zalivanje, ročno zalivanje, zalivanje z odštevanjem časa in funkcijo 24-urnega premora. Pri samodejnem zalivanju WT 5 povsem po vaših željah zaliva v naprej programiranih urah in toliko časa, kot je bilo to v naprej določeno. Program zalivanja lahko aktivirate za vsak dan v tednu in vam nudi dva cikla na dan (zjutraj in/ali zvečer). Maksimalen čas zalivanja: 120 minut. Funkcijo ročnega zalivanja lahko aktivirate kadarkoli. Funkcija za zalivanje z odštevanjem časa omogoča zalivanje za v naprej nastavljen čas, ko se ta izteče, se zalivanje samodejno konča. Funkcija 24-urnega premora zagotavlja uporabniku prekinitev samodejnega programa zalivanja za do 24 ur, v tem času pa ga lahko kadarkoli tudi prekinete. Priključek za pipo in predfilter sta vključena v dobavo, 9 V baterija ni vključena.
Več informacij
Opis Avtomat za zalivanje WT 5 nudi 5 različnih načinov delovanja: samodejno zalivanje, ročno zalivanje, zalivanje z odštevanjem časa in funkcijo 24-urnega premora. Pri samodejnem zalivanju WT 5 povsem po vaših željah zaliva v naprej programiranih urah in toliko časa, kot je bilo to v naprej določeno. Program zalivanja lahko aktivirate za vsak dan v tednu in vam nudi dva cikla na dan (zjutraj in/ali zvečer). Maksimalen čas zalivanja: 120 minut. Funkcijo ročnega zalivanja lahko aktivirate kadarkoli. Funkcija za zalivanje z odštevanjem časa omogoča zalivanje za v naprej nastavljen čas, ko se ta izteče, se zalivanje samodejno konča. Funkcija 24-urnega premora zagotavlja uporabniku prekinitev samodejnega programa zalivanja za do 24 ur, v tem času pa ga lahko kadarkoli tudi prekinete. Priključek za pipo in predfilter sta vključena v dobavo, 9 V baterija ni vključena.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.