AVTOPRALNICA KARCHER CB 28/5 1534-045

AVTOPRALNICA KARCHER CB 28/5 1534-045

AVTOPRALNICA KARCHER CB 3 1534-003.2

AVTOPRALNICA KARCHER CB 3 1534-003.2

AVTOPRALNICA KARCHER CB 23/5 1534-043

Je portalna pralnica s 5 krtačami in 2 strešnima sušilcema, 1 parom stranskih sušilcev, 1 strešno krtačno enoto
Maksimalna višina pranja znaša 2,30 m

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1008
CB 23/5 je portalna pralnica s 5 krtačami in 2 strešnima sušilcema, 1 parom stranskih sušilcev, 1 strešno krtačno enoto, 4 dovodnimi mehanizmi za stranske krtače brez ščetin in 1 napravo za pranje koles. Maksimalna višina pranja znaša 2,30 m. CB 5 je bila zasnovana za avtomatizirano pranje osebnih vozil na lokacijah, kjer je frekvenca pranja visoka (od 1.200 pranj/mesec in več). Dodatne enote za stranske krtače in strešne sušilce so nameščene na zadnji strani. Par stranskih krtač, ki je nihajen in ga lahko nagnete, zagotavlja popolno zaznavo obrisa vozila v samo enem koraku. S tem kar dvakrat hitrejše pranje omogoča večji pretok vozil in s tem dobiček. Ta idealna alternativa hitrim pralnim programom je primerna za vse standardne pralnice. Koncept temelji na pralnicah CB line in vas bo prepričal s preverjeno in testirano tehniko, minimalnim potrebnim servisom, visoko stopnjo zanesljivosti & nizkimi stroški vzdrževanja in popravil. CB 23/5 je prva izbira bencinskih črpalk, avtohiš in pralnic, ki poseben poudarek dajejo podobi in obliki, možnosti hitrega pranja, enostavnemu upravljanju in individualno prilagojenim dodatnim programom.
Več informacij
Opis CB 23/5 je portalna pralnica s 5 krtačami in 2 strešnima sušilcema, 1 parom stranskih sušilcev, 1 strešno krtačno enoto, 4 dovodnimi mehanizmi za stranske krtače brez ščetin in 1 napravo za pranje koles. Maksimalna višina pranja znaša 2,30 m. CB 5 je bila zasnovana za avtomatizirano pranje osebnih vozil na lokacijah, kjer je frekvenca pranja visoka (od 1.200 pranj/mesec in več). Dodatne enote za stranske krtače in strešne sušilce so nameščene na zadnji strani. Par stranskih krtač, ki je nihajen in ga lahko nagnete, zagotavlja popolno zaznavo obrisa vozila v samo enem koraku. S tem kar dvakrat hitrejše pranje omogoča večji pretok vozil in s tem dobiček. Ta idealna alternativa hitrim pralnim programom je primerna za vse standardne pralnice. Koncept temelji na pralnicah CB line in vas bo prepričal s preverjeno in testirano tehniko, minimalnim potrebnim servisom, visoko stopnjo zanesljivosti & nizkimi stroški vzdrževanja in popravil. CB 23/5 je prva izbira bencinskih črpalk, avtohiš in pralnic, ki poseben poudarek dajejo podobi in obliki, možnosti hitrega pranja, enostavnemu upravljanju in individualno prilagojenim dodatnim programom.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.