POLIRNI STROJ KARCHER BDP 50/1500 C 1291-141

POLIRNI STROJ KARCHER BDP 50/1500 C 1291-141

PARNI ČISTILNIK KARCHER SG 4/4 1092-104

PARNI ČISTILNIK KARCHER SG 4/4 1092-104

ČISTILNIK PREPROG KARCHER Puzzi 30/4 1101-120

S kapaciteto 30 l sveže vode in 350 mm talno šobo je inovativna razpršilno-ekstrakcijska naprava
Ergonomično delo brez napora, ki vam ne vzame veliko časa

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
076
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Puzzi 30/4 je s 66 dB(A) najbolj tih mokri sesalnik v svojem razredu in je idealen za čiščenje brez velikega hrupa. S kapaciteto 30 l sveže vode in 350 mm talno šobo je inovativna razpršilno-ekstrakcijska naprava še posebej primerna za čiščenje večjih tekstilnih površin. Velik poudarek pri razvoju koncepta naprave smo položili na ergonomično delo brez napora, ki vam ne vzame veliko časa. Koncept intuitivnega/Easy-Operation upravljanja in ergonomični pokončni koncept naprave izredno pripomorejo k enostavnejšem rokovanju. Zahvaljujoč jasnim piktogramom odpadejo vse dolgotrajne faze spoznavanja delovanja naprave. Posoda za umazano vodo je snemljiva, ročaj in geometrija posode sta zasnovana v smislu ergonomičnega transporta. Posodo lahko brez težav očistite in jo hkrati napolnite s svežo vodo. Kratek čas priprave naprave prihrani čas in denar. Naprava omogoča kar do 30% hitrejše sušenje v primerjavi s konkurenco. K temu pripomore tudi prilagodljiva sesalna odprtina, ki stalno zagotavlja optimalen kot sesanja. Puzzi 30/4 lahko - tudi ko je v ležečem položaju z napolnjeno posodo za svežo vodo - enostaven za premikanje. S pomočjo velikih koles ga enostavno premikate tudi po stopnicah.
Več informacij
Napetost 230V / 50 Hz
Delovna zmogljivost 60 - 75 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja 1200 W
Teža 26,0 kg
Oprema CEV ZA SESANJE IN DODAJANJE ČISTILA IN ČISTE VODE DOLŽINE 4 m, ŠIROKA TALNA ŠOBA Z GIBKO SESALNO GUMO, ROČNI UPRAVLJALNIK, ALUMINIJASTA CEV, ...
Tlak 254 mbar
Ostalo ZA ČIŠČENJE VELIKIH POVRŠIN, PROSTOR ZA SHRANJEVANJE TALNO ŠOBO, PROSTOR ZA SHRANJEVANJE ELEKTRIČNEGA KABLA, HITRO IN UČINKOVITO ČIŠČENJE, MOŽNOST ODSTRTANJEVANJA TANKA Z UMAZANO VODO, MOŽNOST DODATNE KRTAČE ZA ČIŠČENJE TEKSTILNIH POVRŠIN PW 30/1, ....
Rezervoar za čisto in umazano vodo 30l / 15l
Opis Puzzi 30/4 je s 66 dB(A) najbolj tih mokri sesalnik v svojem razredu in je idealen za čiščenje brez velikega hrupa. S kapaciteto 30 l sveže vode in 350 mm talno šobo je inovativna razpršilno-ekstrakcijska naprava še posebej primerna za čiščenje večjih tekstilnih površin. Velik poudarek pri razvoju koncepta naprave smo položili na ergonomično delo brez napora, ki vam ne vzame veliko časa. Koncept intuitivnega/Easy-Operation upravljanja in ergonomični pokončni koncept naprave izredno pripomorejo k enostavnejšem rokovanju. Zahvaljujoč jasnim piktogramom odpadejo vse dolgotrajne faze spoznavanja delovanja naprave. Posoda za umazano vodo je snemljiva, ročaj in geometrija posode sta zasnovana v smislu ergonomičnega transporta. Posodo lahko brez težav očistite in jo hkrati napolnite s svežo vodo. Kratek čas priprave naprave prihrani čas in denar. Naprava omogoča kar do 30% hitrejše sušenje v primerjavi s konkurenco. K temu pripomore tudi prilagodljiva sesalna odprtina, ki stalno zagotavlja optimalen kot sesanja. Puzzi 30/4 lahko - tudi ko je v ležečem položaju z napolnjeno posodo za svežo vodo - enostaven za premikanje. S pomočjo velikih koles ga enostavno premikate tudi po stopnicah.
Napetost:
230V / 50 Hz
Delovna zmogljivost:
60 - 75 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja:
1200 W
Teža:
26,0 kg
Oprema:
CEV ZA SESANJE IN DODAJANJE ČISTILA IN ČISTE VODE DOLŽINE 4 m, ŠIROKA TALNA ŠOBA Z GIBKO SESALNO GUMO, ROČNI UPRAVLJALNIK, ALUMINIJASTA CEV, ...
Tlak:
254 mbar
Ostalo:
ZA ČIŠČENJE VELIKIH POVRŠIN, PROSTOR ZA SHRANJEVANJE TALNO ŠOBO, PROSTOR ZA SHRANJEVANJE ELEKTRIČNEGA KABLA, HITRO IN UČINKOVITO ČIŠČENJE, MOŽNOST ODSTRTANJEVANJA TANKA Z UMAZANO VODO, MOŽNOST DODATNE KRTAČE ZA ČIŠČENJE TEKSTILNIH POVRŠIN PW 30/1, ....
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
30l / 15l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.