NAPRAVA ZA ČIŠČENJE STOPNIC BD 17/5 C 1737-107

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE STOPNIC BD 17/5 C 1737-107

ČISTILNIK STOPNIC KARCHER BR 47/35 Esc 1310-109

Čiščenje z BR 47/35 ESC poteka praktično medtem, ko tekoče stopnice tečejo oz. se premikajo
Oblika krtačne glave in krtačnega motorja, ki je nameščen na sredino, omogočata obojestransko delo z dvema krtačnima valjema

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
555
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Čiščenje z BR 47/35 ESC poteka praktično medtem, ko tekoče stopnice tečejo oz. se premikajo. Stroj se namesti na spodnji del tekočih stopnic. Šobe pršijo čistilno raztopino na krtače za ribanje, ki čistijo tekoče stopnice. V istem delovnem koraku se delovna raztopina tudi posesa. Posebne sesalne krtače absorbirajo vodo in jo transportirajo do sesalne odprtine. Oblika krtačne glave in krtačnega motorja, ki je nameščen na sredino, omogočata obojestransko delo z dvema krtačnima valjema. Tako bodo tekoče stopnice odlično očiščene prav do zunanjih profilnih zarez. Centrirni drsnik v sredini krtačne glave skrbi za varno vodenje stroja. BR 47/ 35 ESC je primeren za čiščenje tekočih stopnic številnih proizvajalcev. Postavitev na različne vrste tekočih stopnic poteka s pomočjo menjave različnih kompletov vodilnega nastavka, ki sega v sam profil površine tekočih stopnic in tesni ob postopku sesanja.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V/ 50 - 60 Hz
Delovna širina ščetkanja in sesanja ŠČETKANJE: 470 mm / SESANJE: 470 mm
Teža 90,0 kg
Oprema KRTAČA ZA ČIŠČENJE, VPENJALNA KRTAČA
Tlak 4 - 7 bar
Obratovalni tlak 4 - 7 bar
Ostalo NAPRAVA UPORABNA ZA ČIŠČENJE TEKOČIH STOPNIC
Širina čiščenja 470 mm
Širina sesanja 470 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo ČISTA VODA: 35 L / UMAZANA VODA: 35 L
Opis Čiščenje z BR 47/35 ESC poteka praktično medtem, ko tekoče stopnice tečejo oz. se premikajo. Stroj se namesti na spodnji del tekočih stopnic. Šobe pršijo čistilno raztopino na krtače za ribanje, ki čistijo tekoče stopnice. V istem delovnem koraku se delovna raztopina tudi posesa. Posebne sesalne krtače absorbirajo vodo in jo transportirajo do sesalne odprtine. Oblika krtačne glave in krtačnega motorja, ki je nameščen na sredino, omogočata obojestransko delo z dvema krtačnima valjema. Tako bodo tekoče stopnice odlično očiščene prav do zunanjih profilnih zarez. Centrirni drsnik v sredini krtačne glave skrbi za varno vodenje stroja. BR 47/ 35 ESC je primeren za čiščenje tekočih stopnic številnih proizvajalcev. Postavitev na različne vrste tekočih stopnic poteka s pomočjo menjave različnih kompletov vodilnega nastavka, ki sega v sam profil površine tekočih stopnic in tesni ob postopku sesanja.
Napetost:
220 - 240 V/ 50 - 60 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
ČISTA VODA: 35 L / UMAZANA VODA: 35 L
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
ŠČETKANJE: 470 mm / SESANJE: 470 mm
Teža:
90,0 kg
Oprema:
KRTAČA ZA ČIŠČENJE, VPENJALNA KRTAČA
Tlak:
4 - 7 bar
Obratovalni tlak:
4 - 7 bar
Ostalo:
NAPRAVA UPORABNA ZA ČIŠČENJE TEKOČIH STOPNIC
Širina čiščenja:
470 mm
Širina sesanja:
470 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
ČISTA VODA: 35 L / UMAZANA VODA: 35 L

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.