RIBALEC TAL KARCHER BD 30/4 C Bp Pack 1783-230

RIBALEC TAL KARCHER BD 30/4 C Bp Pack 1783-230

RIBALEC TAL KARCHER BD 50/70 R Classic Fleet Bp Pack 1161-073

RIBALEC TAL KARCHER BD 50/70 R Classic Fleet Bp Pack 1161-073

RIBALEC TAL KARCHER BD 50/60 C Ep Classic (RIBALEC LETA) 1127-006

Zagotavlja maksimalno učinkovitost čiščenja z minimalno opremo
Naprava se ponaša s tem, da je zelo okretna in nudi operaterju jasen pogled na območje, kjer poteka čiščenje
Sistem EASY-Operation pripomore k lažjemu upravljanju naprave

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1119
Kompaktni čistilec BD 50/60 C Ep Classic zagotavlja maksimalno učinkovitost čiščenja z minimalno opremo. Lastnosti naprave so nastavljene tako, da je raba čim bolj učinkovita. Sistem EASY-Operation pripomore k lažjemu upravljanju naprave. Naprava se ponaša s tem, da je zelo okretna in nudi operaterju jasen pogled na območje, kjer poteka čiščenje. BD 50/60 C Ep Classic je idealen za občasno in stalno uporabo.
Več informacij
Napetost 230 V / 50 Hz
Delovna zmogljivost 2040 m²/h
Moč motorja 1100 W
Teža 57 kg
Širina čiščenja 510 mm
Širina sesanja 850 mm
Opis Kompaktni čistilec BD 50/60 C Ep Classic zagotavlja maksimalno učinkovitost čiščenja z minimalno opremo. Lastnosti naprave so nastavljene tako, da je raba čim bolj učinkovita. Sistem EASY-Operation pripomore k lažjemu upravljanju naprave. Naprava se ponaša s tem, da je zelo okretna in nudi operaterju jasen pogled na območje, kjer poteka čiščenje. BD 50/60 C Ep Classic je idealen za občasno in stalno uporabo.
Napetost:
230 V / 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
60 l / 60 l
Delovna zmogljivost:
2040 m²/h
Moč motorja:
1100 W
Teža:
57 kg
Širina čiščenja:
510 mm
Širina sesanja:
850 mm

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.