KARCHER IVC 60/30 Tact Longopac 1576-115

KARCHER IVC 60/30 Tact Longopac 1576-115

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVC 60/24-2 Ap 1576-104

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVC 60/24-2 Ap 1576-104

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVC 60/12-1 Tact Ec 1576-102

Primeren za čiščenje proizvodnih linij in strojev
Naprava je opremljena z velikimi kolesi in zaviralnimi kolesci, zato jo je enostavno premikati in je zelo mobilna

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
892
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
IVC 60/12-1 Tact EC je kompakten industrijski sesalnik, ki je optimalen za čiščenje proizvodnih strojev in linij. Njegov EC-motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, ga odlikuje kot odličnega kandidata za dolgotrajne intervale dela. Sesalnik je opremljen s samodejnim čiščenjem filtra, idealen je za fin prah in ga lahko postavite kot stacionarno napravo v povezavi s stroji za proizvodnjo ali pakiranje.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Vakuum 244 mbar
Prostornina posode 60 l
Maks. zmogljivost sesanja 1,2 kW
Dolžina kabla 10 m
Pretok zraka 244 l/s
Teža 59,0 kg
Opis IVC 60/12-1 Tact EC je kompakten industrijski sesalnik, ki je optimalen za čiščenje proizvodnih strojev in linij. Njegov EC-motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, ga odlikuje kot odličnega kandidata za dolgotrajne intervale dela. Sesalnik je opremljen s samodejnim čiščenjem filtra, idealen je za fin prah in ga lahko postavite kot stacionarno napravo v povezavi s stroji za proizvodnjo ali pakiranje.
Napetost:
220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Vakuum:
244 mbar
Prostornina posode:
60 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1,2 kW
Dolžina kabla:
10 m
Pretok zraka:
244 l/s
Teža:
59,0 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.