KARCHER HDC Classic 1509-501.2

KARCHER HDC Classic 1509-501.2

KARCHER HD 9/18-4 ST 1524-950.203

KARCHER HD 9/18-4 ST 1524-950.203

KARCHER HD 13/12-4 ST 1524-950.201

Varianta z vročo vodo, ki lahko obratuje z maksimalno temperaturo vstopne vode 85°C
Različne vrste daljinskega upravljanja z napravo, sistemi za vodenje gibke cevi

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
839
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Posebna prednost nove generacije visokotlačnih čistilnikov firme Kärcher na hladno vodo se sestoji v možnosti njihovega individualnega konfiguriranja. Prednost je več kot jasna: do izraza pridejo ravno tiste značilnosti opreme, ki so resnično potrebne. Po želji lahko posamezne detajle brez problemov nadgradite kdaj kasneje. Med drugim imate na voljo naslednje podrobnosti: varianta z vročo vodo, ki lahko obratuje z maksimalno temperaturo vstopne vode 85°C. Ohišje iz plemenitega jekla za na higieno občutljiva področja . Sistem tlačne razbremenitve zaradi podaljšanja življenjske dobe naprave. Zaščita naprave proti delu na suho. Sistem mehčanja vode za posebej vročo vstopno vodo. Števec ur delovanja zaradi učinkovitega vzdrževanja naprave. Poleg tega obstaja možnost visokotlačnega ali nizkotlačnega sesanja enega ali dveh čistilnih sredstev. Zahvaljujoč obsežnemu dodatnemu priboru se lahko priključne enote na kraju samem posebej prilagodijo potrebam po čiščenju v dani situaciji. Različne vrste daljinskega upravljanja z napravo, sistemi za vodenje gibke cevi, kot tudi daljinsko upravljanje z napravo s kovanci ponujajo ustrezno rešitev za vsako zahtevo.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 650 - 1300 l/ h
Teža 72 kg
Maksimalna temperatura vode 70 °C
Obratovalni tlak 30 - 120 bar
Opis Posebna prednost nove generacije visokotlačnih čistilnikov firme Kärcher na hladno vodo se sestoji v možnosti njihovega individualnega konfiguriranja. Prednost je več kot jasna: do izraza pridejo ravno tiste značilnosti opreme, ki so resnično potrebne. Po želji lahko posamezne detajle brez problemov nadgradite kdaj kasneje. Med drugim imate na voljo naslednje podrobnosti: varianta z vročo vodo, ki lahko obratuje z maksimalno temperaturo vstopne vode 85°C. Ohišje iz plemenitega jekla za na higieno občutljiva področja . Sistem tlačne razbremenitve zaradi podaljšanja življenjske dobe naprave. Zaščita naprave proti delu na suho. Sistem mehčanja vode za posebej vročo vstopno vodo. Števec ur delovanja zaradi učinkovitega vzdrževanja naprave. Poleg tega obstaja možnost visokotlačnega ali nizkotlačnega sesanja enega ali dveh čistilnih sredstev. Zahvaljujoč obsežnemu dodatnemu priboru se lahko priključne enote na kraju samem posebej prilagodijo potrebam po čiščenju v dani situaciji. Različne vrste daljinskega upravljanja z napravo, sistemi za vodenje gibke cevi, kot tudi daljinsko upravljanje z napravo s kovanci ponujajo ustrezno rešitev za vsako zahtevo.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
650 - 1300 l/ h
Teža:
72 kg
Maksimalna temperatura vode:
70 °C
Obratovalni tlak:
30 - 120 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.