KARCHER HD 25/15-4 Cage Plus 1353-907

KARCHER HD 25/15-4 Cage Plus 1353-907

KARCHER HD 16/15-4 Cage Plus 1353-905

KARCHER HD 16/15-4 Cage Plus 1353-905

KARCHER HD 20/15-4 Cage Plus 1353-906

3-fazni tok
Za čiščenja v kmetijstvu in gradbeništvu, kjer je prisotno veliko vode
Za udobno rokovanje in dobro okretnost skrbijo kolesa z zračnicami

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
807
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Izdelan za učinkovito odpravo najhujših umazanij v kmetijstvu in v gradbeništvu, ki je pogosto izvedljivo le z velikimi količinami vode: naš trifazen visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 20/15-4 Cage Plus in z inovativno črpalko, ki ima kolenasto gred. Le-ta omogoča visoko zmogljivost pretoka vode tudi do 2000 litrov na uro ob delovnem tlaku 150 barov. Ta naprava, ki je s svojimi proti okvaram odpornimi kolesi izjemno mobilna in robustna, vas bo še posebej prepričala v težkih pogojih uporabe in na zahtevnih terenih. Z našimi patentiranimi EASY!Lock hitrimi zapirali sta tudi montaža in demontaža naprave v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji zelo hitri in enostavni. Zagotavljajo 5-krat hitrejše upravljanje, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. HD 20/15-4 Cage Plus: posebna naprava za posebne zahteve.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 500 - 2000 l/h
Teža 110 kg
Maksimalna temperatura vode 60 °C
Obratovalni tlak 30 - 150 bar
Opis Izdelan za učinkovito odpravo najhujših umazanij v kmetijstvu in v gradbeništvu, ki je pogosto izvedljivo le z velikimi količinami vode: naš trifazen visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 20/15-4 Cage Plus in z inovativno črpalko, ki ima kolenasto gred. Le-ta omogoča visoko zmogljivost pretoka vode tudi do 2000 litrov na uro ob delovnem tlaku 150 barov. Ta naprava, ki je s svojimi proti okvaram odpornimi kolesi izjemno mobilna in robustna, vas bo še posebej prepričala v težkih pogojih uporabe in na zahtevnih terenih. Z našimi patentiranimi EASY!Lock hitrimi zapirali sta tudi montaža in demontaža naprave v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji zelo hitri in enostavni. Zagotavljajo 5-krat hitrejše upravljanje, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. HD 20/15-4 Cage Plus: posebna naprava za posebne zahteve.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
500 - 2000 l/h
Teža:
110 kg
Maksimalna temperatura vode:
60 °C
Obratovalni tlak:
30 - 150 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.