KARCHER HD 7/14-4 M Cage ST 1524-942

KARCHER HD 7/14-4 M Cage ST 1524-942

KARCHER HD 7/14-4 M Plus 1524-932

KARCHER HD 7/14-4 M Plus 1524-932

KARCHER HD 6/15 M St 1150-950

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
1-fazni tok

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1245
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Novo razvita aksialna črpalka s tremi bati ojačana s plemenitim jeklom tvori jedro naše zelo učinkovite enote motorja/črpalke HD 6/15 M PU z izmeničnim motorjem. Ta omogoča tudi do 20% večjo energetsko učinkovitost in moč čiščenja, jamči dolgotrajno delo in brez problemov zagotavlja delovni tlak 150 barov. Za zaščito črpalke je vgrajen filter za vodo, ki zanesljivo odstranjuje delce nečistoč iz vode. Tudi avtomatska tlačna razbremenitev ščiiti črpalko in druge visokotlačne komponente pred možnimi obremenitvami v stand-by načinu dela. Razen tega je konstrukcija te naprave srednjega razreda izjemno enostavna kar se tiče servisiranja in uporabe, tako da je omogočen enostaven dostop vsem pomembnim komponentam. Za delo v navpičnem in vodoravnem položaju: za enostavno vertikalno montažo na steno (ali navpično kot vgradna naprava) se na zadnji strani naprave nahaja pametni sprejemnik za sprejem v 3 točkah.
Več informacij
Napetost 230 V / 50 Hz
Dolžina kabla 5 m
Pretok vode 560 l/h
Pritisk vode 150 bar
Moč motorja 3,1 kW
Teža 20,8 kg
Tlak 225 bar
Obratovalni tlak 150 bar
Opis Novo razvita aksialna črpalka s tremi bati ojačana s plemenitim jeklom tvori jedro naše zelo učinkovite enote motorja/črpalke HD 6/15 M PU z izmeničnim motorjem. Ta omogoča tudi do 20% večjo energetsko učinkovitost in moč čiščenja, jamči dolgotrajno delo in brez problemov zagotavlja delovni tlak 150 barov. Za zaščito črpalke je vgrajen filter za vodo, ki zanesljivo odstranjuje delce nečistoč iz vode. Tudi avtomatska tlačna razbremenitev ščiiti črpalko in druge visokotlačne komponente pred možnimi obremenitvami v stand-by načinu dela. Razen tega je konstrukcija te naprave srednjega razreda izjemno enostavna kar se tiče servisiranja in uporabe, tako da je omogočen enostaven dostop vsem pomembnim komponentam. Za delo v navpičnem in vodoravnem položaju: za enostavno vertikalno montažo na steno (ali navpično kot vgradna naprava) se na zadnji strani naprave nahaja pametni sprejemnik za sprejem v 3 točkah.
Napetost:
230 V / 50 Hz
Dolžina kabla:
5 m
Pretok vode:
560 l/h
Pritisk vode:
150 bar
Moč motorja:
3,1 kW
Teža:
20,8 kg
Tlak:
225 bar
Obratovalni tlak:
150 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.