KARCHER HD 7/14-4 MXA Plus 1524-947

KARCHER HD 7/14-4 MXA Plus 1524-947

KARCHER HD 5/17 CX Plus 1520-942

KARCHER HD 5/17 CX Plus 1520-942

KARCHER HD 7/14-4 M Cage ST 1524-942

Še posebej trpežen in je bil zasnovan za še posebej zahtevne naloge čiščenja
Stabilna cevna konstrukcija naprav z dolgo življenjsko dobo preprečuje zunanje poškodbe
Zagotavlja tudi enostavno dostopnost do posameznih elementov pri vzdrževanju in servisu

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1418
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Visokotlačna pištola EASY! Force in hitre sprostitvene zaponki EASY! Lock zagotavljajo brezžično delo in hitrejšo montažo in demontažo na našem visokotlačnem čistilniku HD 7 / 14-4 M Cage. Medtem ko visokotlačna pištola EASY! Force uporablja silo povratnega udarca visokotlačnega curka za zmanjšanje zadrževalne sile na nič, EASY! Lock hitre zaponke omogočajo 5-krat hitrejše upravljanje kot običajni vijaki - brez žrtvovanja robustnosti in vzdržljivosti. Cevasti jekleni okvir s praškastim premazom varuje napravo pred zunanjimi poškodbami med delom in med transportom. Avtomatska razbremenitev tlaka poskrbi za zaščito visokotlačnih komponent v notransoti naprave. Novo razvita 3-batna aksialna črpalka z medeninasto cilindrično glavo, ki jo poganja 4-polni motor s počasnim delovanjem, izboljša učinkovitost čiščenja in energetsko učinkovitost za približno 20 odstotkov. Visokotlačni čistilec je zasnovan za stoječe in ležeče delovanje ter prepriča z enostavno dostopnostjo komponent. HD 7 / 14-4 M Cage: neogrevan visokotlačni čistilec s 4-polnim, počasi delujočim AC motorjem, robustnim cevnim jeklenim okvirjem, avtomatsko razbremenitvijo tlaka in delovnim tlakom 140 barov.

Tehnični podatki
Vrsta toka 1 - 230 - 50
Količina pretoka 700
Delovni tlak (bar/MPa) 140 / 14
Maks. tlak (bar/MPa) 210 / 21
Priključna moč 3,1
Priključni kabel 5
Teža 42
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Več informacij
Pretok vode 700 l/h
Tlak Maks. 210 bar
Obratovalni tlak 140 bar
Opis Visokotlačna pištola EASY! Force in hitre sprostitvene zaponki EASY! Lock zagotavljajo brezžično delo in hitrejšo montažo in demontažo na našem visokotlačnem čistilniku HD 7 / 14-4 M Cage. Medtem ko visokotlačna pištola EASY! Force uporablja silo povratnega udarca visokotlačnega curka za zmanjšanje zadrževalne sile na nič, EASY! Lock hitre zaponke omogočajo 5-krat hitrejše upravljanje kot običajni vijaki - brez žrtvovanja robustnosti in vzdržljivosti. Cevasti jekleni okvir s praškastim premazom varuje napravo pred zunanjimi poškodbami med delom in med transportom. Avtomatska razbremenitev tlaka poskrbi za zaščito visokotlačnih komponent v notransoti naprave. Novo razvita 3-batna aksialna črpalka z medeninasto cilindrično glavo, ki jo poganja 4-polni motor s počasnim delovanjem, izboljša učinkovitost čiščenja in energetsko učinkovitost za približno 20 odstotkov. Visokotlačni čistilec je zasnovan za stoječe in ležeče delovanje ter prepriča z enostavno dostopnostjo komponent. HD 7 / 14-4 M Cage: neogrevan visokotlačni čistilec s 4-polnim, počasi delujočim AC motorjem, robustnim cevnim jeklenim okvirjem, avtomatsko razbremenitvijo tlaka in delovnim tlakom 140 barov.

Tehnični podatki
Vrsta toka 1 - 230 - 50
Količina pretoka 700
Delovni tlak (bar/MPa) 140 / 14
Maks. tlak (bar/MPa) 210 / 21
Priključna moč 3,1
Priključni kabel 5
Teža 42
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Pretok vode:
700 l/h
Tlak:
Maks. 210 bar
Obratovalni tlak:
140 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.