KARCHER HD 7/14-4 M Plus 1524-932

KARCHER HD 7/14-4 M Plus 1524-932

KARCHER HD 7/14-4 MXA Plus 1524-947

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
1-fazni tok
1.729,35 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1247
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Mobilni visokotlačni čistilec na izmenični tok HD 7/14-4 MXA voden s tlačnim stikalom, integriranim vozičkom za cev za praktično rokovanje z visokotlačno cevjo, kot tudi s številniki možnostmi odlaganja in pospravljanja pribora. Novo razvita, robustna aksialna črpalka s tremi bati in cilindrsko glavo iz medenine jamči dolgotrajno delo naprave s katero se lahko manevrira in je enostavna za pospravljanje, zmanjšuje potrošnjo energije in istočasno izboljšuje učinek čiščenja za okoli 20 %. Delo brez utrujanja ter hitro pripravljanje in pospravljanje naprave omogočajo EASY!Force visokotlačni pištoli, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, EASY!Lock hitra zapirala pa omogočajo za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. Avtomatska tlačna razbremenitev zanesljivo in učinkovito ščiti visokotlačne komponente pred obremenitvijo v stand-by načinu dela. Visokotlačna pumpa in elektronske komponente so posebno lahko dostopne zahvaljujoč konstrukciji naprave, ki je primerna za vzdrževanje.
Več informacij
Napetost 230 V / 50 Hz
Dolžina kabla 5 m
Pretok vode 700 l/ h
Pritisk vode 140 bar
Moč motorja 3,4 kW
Teža 39,5 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV 15 m NA SAMONAVIJALNEM KOLUTU, DRŽALO 840 mm, EASY FORCE PIŠTOLA, TROJNA ŠOBA, ROTOR ŠOBA,...
Obratovalni tlak 140 bar
Opis Mobilni visokotlačni čistilec na izmenični tok HD 7/14-4 MXA voden s tlačnim stikalom, integriranim vozičkom za cev za praktično rokovanje z visokotlačno cevjo, kot tudi s številniki možnostmi odlaganja in pospravljanja pribora. Novo razvita, robustna aksialna črpalka s tremi bati in cilindrsko glavo iz medenine jamči dolgotrajno delo naprave s katero se lahko manevrira in je enostavna za pospravljanje, zmanjšuje potrošnjo energije in istočasno izboljšuje učinek čiščenja za okoli 20 %. Delo brez utrujanja ter hitro pripravljanje in pospravljanje naprave omogočajo EASY!Force visokotlačni pištoli, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, EASY!Lock hitra zapirala pa omogočajo za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. Avtomatska tlačna razbremenitev zanesljivo in učinkovito ščiti visokotlačne komponente pred obremenitvijo v stand-by načinu dela. Visokotlačna pumpa in elektronske komponente so posebno lahko dostopne zahvaljujoč konstrukciji naprave, ki je primerna za vzdrževanje.
Napetost:
230 V / 50 Hz
Dolžina kabla:
5 m
Pretok vode:
700 l/ h
Pritisk vode:
140 bar
Moč motorja:
3,4 kW
Teža:
39,5 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV 15 m NA SAMONAVIJALNEM KOLUTU, DRŽALO 840 mm, EASY FORCE PIŠTOLA, TROJNA ŠOBA, ROTOR ŠOBA,...
Obratovalni tlak:
140 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.