KARCHER HDS 12/14-4 ST Gas 1251-901

KARCHER HDS 12/14-4 ST Gas 1251-901

KARCHER HDS 12/14-4 ST Gas LPG 1251-902

Naprava za čiščenje z nenavadno visokim nivojem varnosti s pomočjo vgrajenega, samodejnega sistema za razbremenitev tlaka
Kontrola temperature izpuha

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
833
Izpolnjuje vse Evropske standarde glede varnosti, kakovosti in delovanja: visokotlačna naprava z vročo vodo, z ogrevanjem na tekoči naftni plin (LPG), HDS 12/14-4 ST Gas LPG za stacionarno uporabo, npr. v samopostrežnih avtopralnicah. Individualno nastavljiva in tovarniško opremljena s številnimi funkcijami, kot npr. EASY!Force visokotlačna pištola in EASY!Lock hitra zapirala. Medtem ko EASY!Force visokotlačna pištola uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo, EASY!Lock za hitro zapiranje omogoča 5-krat hitrejšo montažo in demontažo v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. Delovni tlak 140 barov in zelo visoka temperatura vode zanesljivo raztopita celo umazanijo, ki vsebuje maščobe in olja. Pri tem SDS-cev (del standardne opreme) absorbira najvišje možne pritiske. Poleg tega ima ta stacionarna naprava različne varnostne funkcije, kot so vgrajen in samodejen sistem za razbremenitev tlaka, nadziranje temperature izpušnih plinov ali inovativna zaščita pred suhim tekom v posodi/škatli s plovcem.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 600 - 1200 l/h
Teža 170 kg
Maksimalna temperatura vode 98 °C
Obratovalni tlak 30 - 140 bar
Opis Izpolnjuje vse Evropske standarde glede varnosti, kakovosti in delovanja: visokotlačna naprava z vročo vodo, z ogrevanjem na tekoči naftni plin (LPG), HDS 12/14-4 ST Gas LPG za stacionarno uporabo, npr. v samopostrežnih avtopralnicah. Individualno nastavljiva in tovarniško opremljena s številnimi funkcijami, kot npr. EASY!Force visokotlačna pištola in EASY!Lock hitra zapirala. Medtem ko EASY!Force visokotlačna pištola uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo, EASY!Lock za hitro zapiranje omogoča 5-krat hitrejšo montažo in demontažo v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. Delovni tlak 140 barov in zelo visoka temperatura vode zanesljivo raztopita celo umazanijo, ki vsebuje maščobe in olja. Pri tem SDS-cev (del standardne opreme) absorbira najvišje možne pritiske. Poleg tega ima ta stacionarna naprava različne varnostne funkcije, kot so vgrajen in samodejen sistem za razbremenitev tlaka, nadziranje temperature izpušnih plinov ali inovativna zaščita pred suhim tekom v posodi/škatli s plovcem.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
600 - 1200 l/h
Teža:
170 kg
Maksimalna temperatura vode:
98 °C
Obratovalni tlak:
30 - 140 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.