KARCHER HDS 9/50 De Tr1 1524-521.202

KARCHER HDS 9/50 De Tr1 1524-521.202

KARCHER HDS 13/20 De Tr1 1524-952.203

KARCHER HDS 13/20 De Tr1 1524-952.203

KARCHER HDS 13/35 De Tr1 1524-521.204

Mobilnost je adut naprave
Povsem neodvisen od virov električne energije
Uporabniku prijazno upravljanje in enostaven servis

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1412
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Mobilnost je adut naprave HDS 13/35. Visokotlačni čistilnik na vročo vodo na osnovi prikolice s tlakom 350 bar je povsem neodvisen od virov električne energije, zato ga lahko uporabite praktično kjerkoli - na primer na gradbiščih, na področju industrije ali v mestnem okolju. Visoko zanesljivost in učinkovitost pa tudi uporabniku prijazno upravljanje in enostaven servis to napravo spremenijo v pravega večstranskega profesionalca za čiščenje.
HDS 13/35 je zmogljiva in neodvisna prikolica in nudi kar 350 bar tlaka. Odlična rešitev za visokotlačno čiščenje z vročo vodo na področju komunalnih storitev, gradbeništva in industrije.

Tehnični podatki
Količina pretoka 650 - 1300
Delovni tlak (bar/MPa) 100 / 350 / 10 / 35
Maks. temperatura (pri dovodu 12 °C) 85 - 98
Rezervoar za gorivo (l) 100
Proizvajalec motorja Yanmar
Več informacij
Pretok vode 650 - 1300 l/h
Teža 950 kg
Maksimalna temperatura vode 98 °C
Obratovalni tlak 10 - 100 bar
Opis Mobilnost je adut naprave HDS 13/35. Visokotlačni čistilnik na vročo vodo na osnovi prikolice s tlakom 350 bar je povsem neodvisen od virov električne energije, zato ga lahko uporabite praktično kjerkoli - na primer na gradbiščih, na področju industrije ali v mestnem okolju. Visoko zanesljivost in učinkovitost pa tudi uporabniku prijazno upravljanje in enostaven servis to napravo spremenijo v pravega večstranskega profesionalca za čiščenje.
HDS 13/35 je zmogljiva in neodvisna prikolica in nudi kar 350 bar tlaka. Odlična rešitev za visokotlačno čiščenje z vročo vodo na področju komunalnih storitev, gradbeništva in industrije.

Tehnični podatki
Količina pretoka 650 - 1300
Delovni tlak (bar/MPa) 100 / 350 / 10 / 35
Maks. temperatura (pri dovodu 12 °C) 85 - 98
Rezervoar za gorivo (l) 100
Proizvajalec motorja Yanmar
Pretok vode:
650 - 1300 l/h
Teža:
950 kg
Maksimalna temperatura vode:
98 °C
Obratovalni tlak:
10 - 100 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.