KARCHER IVS 100/55 M 1573-722

KARCHER IVS 100/55 M 1573-722

KARCHER IVS 100/75 Lp 1573-821

KARCHER IVS 100/75 Lp 1573-821

KARCHER IVS 100/40 M 1573-622

KARCHER IVS 100/40 M 1573-622

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1432
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Tudi osnovni model v seriji naših industrijskih sesalnikov s certifikatom razreda prahu M prepričuje z izjemno močjo delovanja in vrhunsko opremo. IVS 100/40 M ima gospodarski trifazni motor (IE2) z mehkim zagonom, ki zavira maksimalno moč pri zagonu naprave in močan 4,0 kW kompresor stranskega kanala. Velik zvezdni filter samozavestno obvladuje velike količine finega in zdravju nevarnega prahu, medtem ko je čiščenje filtrirnega sistema s pomočjo horizontalnega razprševanja zelo enostavno za uporabnika. Za to poskrbi integriran menjalnik za ciljni prenos moči, pri tem pa za rezultat čiščenja ni pomembno, ali uporabnik uporablja veliko ali samo malo napora. Prednost naprave so tudi številne ugodne možnosti za dodatke, ki so med prevozom naprave varno shranjeni. IVS 100/40 M je zasnovan za neprekinjeno uporabo, kar potrjuje 100-litrska posoda iz nerjavečega jekla z udobnim mehanizmom za spuščanje. Opcijsko je na voljo daljinski upravljalnik, ki dopolnjuje široko paleto opreme.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 / 400 / 50
Količina zraka 61,1 / 220
Vakuum 154 / 15,4
Prostornina posode (l) 100
Zmogljivost sesanja 4,2
Površina filtra 2,2
Nominalna širina priključka DN / 70
Nominalna širina pribora DN / 70 / DN / 50
Emisije zvočnega tlaka 75
Teža 142
Mere (D × Š × V) 1202 x 686 x 1465
Več informacij
Opis Tudi osnovni model v seriji naših industrijskih sesalnikov s certifikatom razreda prahu M prepričuje z izjemno močjo delovanja in vrhunsko opremo. IVS 100/40 M ima gospodarski trifazni motor (IE2) z mehkim zagonom, ki zavira maksimalno moč pri zagonu naprave in močan 4,0 kW kompresor stranskega kanala. Velik zvezdni filter samozavestno obvladuje velike količine finega in zdravju nevarnega prahu, medtem ko je čiščenje filtrirnega sistema s pomočjo horizontalnega razprševanja zelo enostavno za uporabnika. Za to poskrbi integriran menjalnik za ciljni prenos moči, pri tem pa za rezultat čiščenja ni pomembno, ali uporabnik uporablja veliko ali samo malo napora. Prednost naprave so tudi številne ugodne možnosti za dodatke, ki so med prevozom naprave varno shranjeni. IVS 100/40 M je zasnovan za neprekinjeno uporabo, kar potrjuje 100-litrska posoda iz nerjavečega jekla z udobnim mehanizmom za spuščanje. Opcijsko je na voljo daljinski upravljalnik, ki dopolnjuje široko paleto opreme.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 / 400 / 50
Količina zraka 61,1 / 220
Vakuum 154 / 15,4
Prostornina posode (l) 100
Zmogljivost sesanja 4,2
Površina filtra 2,2
Nominalna širina priključka DN / 70
Nominalna širina pribora DN / 70 / DN / 50
Emisije zvočnega tlaka 75
Teža 142
Mere (D × Š × V) 1202 x 686 x 1465

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.