Karcher pretočna črpalka BP 1 Barrel komplet 1645-465

Karcher pretočna črpalka BP 1 Barrel komplet 1645-465

Karcher pretočna črpalka BP 4 Deep Well 1645-421

Karcher pretočna črpalka BP 4 Deep Well 1645-421

Karcher pretočna črpalka BP 6 Deep Well 1645-422

Tlačne potopne črpalke – globoko prepričljive

Ohišje črpalke in navojni nastavek iz nerjavnega jekla
Priključni element za cev 3/4" in 1" s povratnim ventilom in cevno spojko
Vgrajena odmična noga za pomoč pri nameščanju
Dodatno stikalo za vklop in izklop na koncu kabla
S 30 m priključnega kabla in vrvi za pritrditev
Cena: 386,99 € Spletna cena 370,88 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
573
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 386,99 €
Dodaj v primerjavo
Zahvaljujoč 30 m dolgemu kablu je tlačna potopna črpalka BP 6 Deep Well kot nalašč za črpanje vode iz globokih vodnjakov. Ko gre za zalivanje vrta ali uporabo porabne vode za potrebe v hiši – v povezavi s tlačnim stikalom lahko črpate podtalnico iz lastnih vodnjakov in tako prihranite na litre dragocene pitne vode. Ohišje črpalke in navojni nastavek sta izdelana iz legiranega jekla in tako izjemno robustna. Vgrajen predfilter in odmična noga zanesljivo varujeta dovod vode v črpalko pred umazanijo med samo in po končani namestitvi. 30 m dolgo vrv, ki je vključena v dobavo, enostavno pritrdite na črpalko, kar omogoča varno spuščanje. Z ločenim stikalom za vklop/izklop na koncu kabla lahko črpalko udobno in varno upravljate. S pomočjo kompleta za priklop cevi lahko brez težav na črpalko namestite 3/4'' in 1'' cevi. Vključno z vgrajenim povratnim ventilom.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 5000 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 1000 W
Teža 8,1 kg (brez dodatkov)
Oprema Element za priklop cevi 1'', 3/4' in objemka, Vgrajen povratni ventil, Ohišje črpalke in navojni nastavek iz legiranega jekla, Vključno s 30 m pritrditvene vrvi, Vgrajen predfilter
Tlak 5,5 bar
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Obratovalni tlak 5,5 bar
Ostalo Element za priklop cevi 1'', 3/4' in objemka, Vgrajen povratni ventil, Ohišje črpalke in navojni nastavek iz legiranega jekla, Vključno s 30 m pritrditvene vrvi, Vgrajen predfilter
Opis Zahvaljujoč 30 m dolgemu kablu je tlačna potopna črpalka BP 6 Deep Well kot nalašč za črpanje vode iz globokih vodnjakov. Ko gre za zalivanje vrta ali uporabo porabne vode za potrebe v hiši – v povezavi s tlačnim stikalom lahko črpate podtalnico iz lastnih vodnjakov in tako prihranite na litre dragocene pitne vode. Ohišje črpalke in navojni nastavek sta izdelana iz legiranega jekla in tako izjemno robustna. Vgrajen predfilter in odmična noga zanesljivo varujeta dovod vode v črpalko pred umazanijo med samo in po končani namestitvi. 30 m dolgo vrv, ki je vključena v dobavo, enostavno pritrdite na črpalko, kar omogoča varno spuščanje. Z ločenim stikalom za vklop/izklop na koncu kabla lahko črpalko udobno in varno upravljate. S pomočjo kompleta za priklop cevi lahko brez težav na črpalko namestite 3/4'' in 1'' cevi. Vključno z vgrajenim povratnim ventilom.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Potopna globina: maks. 27m

Pretok vode:
do 5000 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
1000 W
Teža:
8,1 kg (brez dodatkov)
Oprema:
Element za priklop cevi 1'', 3/4' in objemka, Vgrajen povratni ventil, Ohišje črpalke in navojni nastavek iz legiranega jekla, Vključno s 30 m pritrditvene vrvi, Vgrajen predfilter
Tlak:
5,5 bar
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Obratovalni tlak:
5,5 bar
Ostalo:
Element za priklop cevi 1'', 3/4' in objemka, Vgrajen povratni ventil, Ohišje črpalke in navojni nastavek iz legiranega jekla, Vključno s 30 m pritrditvene vrvi, Vgrajen predfilter

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.