Komplet večnamenske razpršilne pištole Plus 2645-290

Komplet večnamenske razpršilne pištole Plus 2645-290

KARCHER Razpršilna pištola WBS 3 1645-600

KARCHER Razpršilna pištola WBS 3 1645-600

Komplet razpršilnih nastavkov 2645-288

Pršilni nastavek (2.645-264)
Cevna spojka za 1/2" in 5/8"
Cevna spojka z zaščito Aqua Stop za 1/2" in 5/8"
Priključek za armaturo G3/4 in reducirni nastavek G1/2
Cena: 11,99 € Spletna cena 9,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
633
Dodaj v primerjavo
Odlično usklajen komplet razpršilnikov za vaš vrt. Razpršilnik (št. 2.645-264.0) je kot nalašč primeren za enostavne naloge zalivanja. Zahvaljujoč brezstopenjskim nastavitvam curkov lahko prilagodljivo in glede na potrebe nastavite od stožčastega do točkovnega curka. S tem boste zalivali rože in druge rastline, z njim pa boste lahko odstranili tudi grobo umazanijo na vrtu. Ko razpršilnika ne potrebujete več, enostavno zaprete pretok vode na razpršilni šobi. Komplet med drugim vsebuje tudi priključek za pipo G3/4" z reducirnim nastavkom G1/2" ter 2 trpežni univerzalni spojki - ena od obeh z Aqua Stop. Ta preprečuje pretok vode na koncu vrtne cevi, ko je pipa za vodo zaprta, na primer ko razpršilnik snamete s cevi. Spojke so poleg tega univerzalno uporabe tudi za vse dobavljive premere vrtnih cevi. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.
Več informacij
Opis Odlično usklajen komplet razpršilnikov za vaš vrt. Razpršilnik (št. 2.645-264.0) je kot nalašč primeren za enostavne naloge zalivanja. Zahvaljujoč brezstopenjskim nastavitvam curkov lahko prilagodljivo in glede na potrebe nastavite od stožčastega do točkovnega curka. S tem boste zalivali rože in druge rastline, z njim pa boste lahko odstranili tudi grobo umazanijo na vrtu. Ko razpršilnika ne potrebujete več, enostavno zaprete pretok vode na razpršilni šobi. Komplet med drugim vsebuje tudi priključek za pipo G3/4" z reducirnim nastavkom G1/2" ter 2 trpežni univerzalni spojki - ena od obeh z Aqua Stop. Ta preprečuje pretok vode na koncu vrtne cevi, ko je pipa za vodo zaprta, na primer ko razpršilnik snamete s cevi. Spojke so poleg tega univerzalno uporabe tudi za vse dobavljive premere vrtnih cevi. Naj dodamo še: Kärcherjevi pršilni nastavki in spojke so združljive z vsemi dobavljivimi sistemi na klik in jih brez težav priklopite na vaše vrtne cevi.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.