PARNI ČISTILNIK KARCHER SG 4/4 1092-104

PARNI ČISTILNIK KARCHER SG 4/4 1092-104

PARNI SESALNIK KARCHER SGV 8/5 1092-010

PARNI SESALNIK KARCHER SGV 8/5 1092-010

PARNI SESALNIK KARCHER SGV 6/5 1092-000

Easy-Operation izbirno stikalo ter ergonomski ročni upravljalnik za upravljanje vplivata na hitro uvajanje za delo z napravo
Pribor lahko varno shranite na sami napravi

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
557
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Parni sesalnik SGV 6/5 vas bo prepričal z različnimi možnostmi uporabe. Zelo jasni simboli olajšujejo upravljanje naprave, ki je tako otročje lahka. Easy-Operation izbirno stikalo ter ergonomski ročni upravljalnik za upravljanje vplivata na hitro uvajanje za delo z napravo in omogočata hitro in prilagodljivo upravljanje posameznih funkcij med samim delovanjem. Pribor lahko varno shranite na sami napravi. Tako je vedno pri roki in ga ne boste več iskali.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 -60 Hz
Pritisk vodne pare 6 bar
Moč motorja GRELNA MOČ: 3000 W
Teža 39,0 kg
Oprema SESALNA CEV ZA PARO Z ROČAJEM, 2 X PARNA CEV, TALNA ŠOBA, ROČNA ŠOBA
Tlak 6 bar
Obratovalni tlak 6 bar
Ostalo PROFESIONALNI PARNI ČISTILEC Z MOŽNOSTJO SESANJA
Opis Parni sesalnik SGV 6/5 vas bo prepričal z različnimi možnostmi uporabe. Zelo jasni simboli olajšujejo upravljanje naprave, ki je tako otročje lahka. Easy-Operation izbirno stikalo ter ergonomski ročni upravljalnik za upravljanje vplivata na hitro uvajanje za delo z napravo in omogočata hitro in prilagodljivo upravljanje posameznih funkcij med samim delovanjem. Pribor lahko varno shranite na sami napravi. Tako je vedno pri roki in ga ne boste več iskali.
Napetost:
220 - 240 V / 50 -60 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
REZERVOAR VELIKOSTI: 5 L
Pritisk vodne pare:
6 bar
Moč motorja:
GRELNA MOČ: 3000 W
Teža:
39,0 kg
Oprema:
SESALNA CEV ZA PARO Z ROČAJEM, 2 X PARNA CEV, TALNA ŠOBA, ROČNA ŠOBA
Tlak:
6 bar
Obratovalni tlak:
6 bar
Ostalo:
PROFESIONALNI PARNI ČISTILEC Z MOŽNOSTJO SESANJA

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.