PARNI SESALNIK KARCHER SV 7 1439-410

PARNI SESALNIK KARCHER SV 7 1439-410

PARNI SESALNIK KARCHER SV 7 (bela) 1439-420

3 v 1: parno čiščenje, sesanje in sušenje

Neprekinjeno delo omogoča sistem 2 posod
Parno čiščenje, sesanje in sušenje v enem delovnem koraku
Večstopenjski filtrski sistem
Cena: 799,99 € Spletna cena 642,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1162
Dodaj v primerjavo
Kärcherjev parni sesalnik SV 7 združuje prednosti parnih čistilnikov z odlikami sesalnikov za suho sesanje. S tal npr. posesajo drobtine, jih mokro obrišejo in na koncu celo posušijo. In vse to udobno v enem samem delovnem koraku. S temi vsestranskimi napravami in pravim priborom bo vsakdo kos nalogam čiščenja v gospodinjstvu – enostavno, udobno, hitro in brez kemikalij.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare 4,0 bar
Moč motorja 2,2 KW
Teža 7,5 kg
Oprema VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, FILTER HEPA - 12,KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL S FUNKCIJO PARNEGA SESANJA,ROČNA ŠOBA,TOČKOVNA ŠOBA,ŠOBA ZA ČIŠČENJE OKEN,OZKA ŠOBA,ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE,SREDSTVO PROTI PENJENJU,...
Tlak 210 mbar
Obratovalni tlak 210 mbar
Ostalo UČINKOVIT 4 - STOPENJSKI FILTRIRNI SISTEM, Z OPCIJSKO DODATNO OPREMO IMATE MOŽNOST PARNEGA LIKANJA, NEPREKINJENO DELO OMOGOČA SISTEM DVEH REZERVOARJEV,AKTIVACIJSKI ČAS: 5 min, ...
Rezervoar za čisto in umazano vodo 0,75 + 0,5 l
Opis Kärcherjev parni sesalnik SV 7 združuje prednosti parnih čistilnikov z odlikami sesalnikov za suho sesanje. S tal npr. posesajo drobtine, jih mokro obrišejo in na koncu celo posušijo. In vse to udobno v enem samem delovnem koraku. S temi vsestranskimi napravami in pravim priborom bo vsakdo kos nalogam čiščenja v gospodinjstvu – enostavno, udobno, hitro in brez kemikalij.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
0,75 + 0,5 l
Pritisk vodne pare:
4,0 bar
Moč motorja:
2,2 KW
Teža:
7,5 kg
Oprema:
VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, FILTER HEPA - 12,KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL S FUNKCIJO PARNEGA SESANJA,ROČNA ŠOBA,TOČKOVNA ŠOBA,ŠOBA ZA ČIŠČENJE OKEN,OZKA ŠOBA,ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE,SREDSTVO PROTI PENJENJU,...
Tlak:
210 mbar
Obratovalni tlak:
210 mbar
Ostalo:
UČINKOVIT 4 - STOPENJSKI FILTRIRNI SISTEM, Z OPCIJSKO DODATNO OPREMO IMATE MOŽNOST PARNEGA LIKANJA, NEPREKINJENO DELO OMOGOČA SISTEM DVEH REZERVOARJEV,AKTIVACIJSKI ČAS: 5 min, ...
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
0,75 + 0,5 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.