STROJ ZA POLIRANJE IN ČIŠČENJE KARCHER BDS 43/DUO C 1291-250

STROJ ZA POLIRANJE IN ČIŠČENJE KARCHER BDS 43/DUO C 1291-250

POLIRNI STROJ KARCHER BDP 50/1500 C 1291-141

Z obrati 1500 U/min stroj zagotavlja bleščeče rezultate poliranja
Prah se odsesava s pomočjo sistema pasivnega odsesavanja v ca. 1 liter veliko, večkrat uporabno filtrsko vrečko

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
073
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Polirni stroj BDP 50/1500 C vas bo prepričal s kompaktnimi merami in enostavno okretnostjo, ki jo omogoča centralno razbremenitveno kolo. Z obrati 1500 U/min stroj zagotavlja bleščeče rezultate poliranja. Enostavni upravljalni elementi omogočajo intuitivno upravljanje. Prevleka, ki sega okrog in okrog, preprečuje vrtinčenje prahu. Prah se odsesava s pomočjo sistema pasivnega odsesavanja v ca. 1 liter veliko, večkrat uporabno filtrsko vrečko. Stroj je nevtralen pri premikanju in omogoča dosledno premikanje naravnost – za maksimalno produktivnost. Nastavljiv ročaj zagotavlja udobno delovno višino in ga za shranjevanje stroja lahko preklopite navzgor. Izvlecna ročica preprečuje nezaželen zagon naprave in zaustavi stroj takoj, ko ročico izpustite. Plavajoč nastavek za prevleko (pad) na samodejno prilagodi površini. Je vzmetno razbremenjen in zagotavlja optimalen pritisni tlak. Opcijsko dobavljiv komplet Spray-Cleaning skrbi za to, da se čistilo razprši samo tja, kjer je potrebno.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Površinski učinek 4 g NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost DO 900 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja 1100 W
Oprema VREČKA ZA PRAH IN SMETI, KI NASTANEJO PRI POLIRANJU, PLOŠČA ZA POLIRANJE Z ZAKLEPANJEM PADA, ....
Ostalo EKONOMIČEN IN ENOSTAVEN ZA UPORABO, ZELO ZMOGLJIV V SVOJI SKUPINI, MOŽNOST DOBAVE TUDI MODELA Z BATERIJSKIM POGONOM IN TUDI MOŽNOST DOBAVE DRUGIH MODELOV,....
Širina čiščenja 505 - 560 mm
Opis Polirni stroj BDP 50/1500 C vas bo prepričal s kompaktnimi merami in enostavno okretnostjo, ki jo omogoča centralno razbremenitveno kolo. Z obrati 1500 U/min stroj zagotavlja bleščeče rezultate poliranja. Enostavni upravljalni elementi omogočajo intuitivno upravljanje. Prevleka, ki sega okrog in okrog, preprečuje vrtinčenje prahu. Prah se odsesava s pomočjo sistema pasivnega odsesavanja v ca. 1 liter veliko, večkrat uporabno filtrsko vrečko. Stroj je nevtralen pri premikanju in omogoča dosledno premikanje naravnost – za maksimalno produktivnost. Nastavljiv ročaj zagotavlja udobno delovno višino in ga za shranjevanje stroja lahko preklopite navzgor. Izvlecna ročica preprečuje nezaželen zagon naprave in zaustavi stroj takoj, ko ročico izpustite. Plavajoč nastavek za prevleko (pad) na samodejno prilagodi površini. Je vzmetno razbremenjen in zagotavlja optimalen pritisni tlak. Opcijsko dobavljiv komplet Spray-Cleaning skrbi za to, da se čistilo razprši samo tja, kjer je potrebno.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Površinski učinek:
4 g NA KVADRATNI CENTIMETER
Delovna zmogljivost:
DO 900 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja:
1100 W
Oprema:
VREČKA ZA PRAH IN SMETI, KI NASTANEJO PRI POLIRANJU, PLOŠČA ZA POLIRANJE Z ZAKLEPANJEM PADA, ....
Ostalo:
EKONOMIČEN IN ENOSTAVEN ZA UPORABO, ZELO ZMOGLJIV V SVOJI SKUPINI, MOŽNOST DOBAVE TUDI MODELA Z BATERIJSKIM POGONOM IN TUDI MOŽNOST DOBAVE DRUGIH MODELOV,....
Širina čiščenja:
505 - 560 mm

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.