RIBALEC TAL KARCHER BD 50/40 RS Bp Pack 1533-171

RIBALEC TAL KARCHER BD 50/40 RS Bp Pack 1533-171

RIBALEC TAL KARCHER BR 55/40 RS Bp Pack 1533-173

Z zmogljivimi 36 V baterijami je kombinacija sposobnosti manevriranja strojev, za katerimi hodite
Majhen krog obračanja ca. 120 cm omogoča veliko površinsko zmogljivost tudi na ovinkastih območjih

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
066
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zelo kompakten polirno-sesalni stroj z upravljanjem stoje BR 55/40 RS Bp Pack z zmogljivimi 36 V baterijami je kombinacija sposobnosti manevriranja strojev, za katerimi hodite, in hitrostjo strojev, na katerih sedite. Majhen krog obračanja ca. 120 cm omogoča veliko površinsko zmogljivost tudi na ovinkastih območjih. Nekoliko višji položaj za upravljanje vam nudi najboljši pregled. Učinkovita tehnika valjev zagotavlja visoko zmogljivost ribanja in bolj temeljito čiščenje fug. Celo najtrdovratnejšo umazanijo na strukturiranih tleh boste odstranili brez težav. S pomočjo vgrajene enote za pometanje s tem ne boste izgubljali več časa. Sesalno odprtino, krtače in sesalni nosilec lahko brez uporabe orodja zamenjate v samo nekaj sekundah. S pritiskom na gumb aktivirate Eco-stopnjo delovanja stroja. Tako boste čiščenje lahko izvedli s prihrankom energije, časa, stroškov in boste hkrati varovali tudi okolje – vse to ob odličnih rezultatih čiščenja. Zahvaljujoč vgrajenemu polnilcu lahko baterije hitro napolnite tako, da jih priklopite v katerokoli standardno vtičnico. Stroj je idealen za čiščenje stavb, za čiščenje v trgovinah, industrijskih objektih, javnih stavbah in zdravstvenih ustanovah.
Več informacij
Napetost 36V/ 76 Ah
Delovna zmogljivost 2350 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja 1660 - 2160 W
Teža 216,0 kg
Oprema KRTAČI ZA ČIŠČENJE, ELEKTRIČNI POGON, 220 V POLNILEC ZA POLNJENJE BATERIJ, SESALNA ŠOBA, MOŽNOST POMETANJA, ...
Ostalo ENOSTAVEN DOSTOP DO BATERIJ,DO TANKA ZA UMAZANO IN ČISTO VODO, MOŽNOST POMETANJA, ZELO UPORABEN, KJER JE POTREBNO HITRO POČISTITI, ENOSTAVEN ZA TRANSPORT,PREGLEDEN....
Širina čiščenja 550 mm
Širina sesanja 716 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 40l / 40l
Opis Zelo kompakten polirno-sesalni stroj z upravljanjem stoje BR 55/40 RS Bp Pack z zmogljivimi 36 V baterijami je kombinacija sposobnosti manevriranja strojev, za katerimi hodite, in hitrostjo strojev, na katerih sedite. Majhen krog obračanja ca. 120 cm omogoča veliko površinsko zmogljivost tudi na ovinkastih območjih. Nekoliko višji položaj za upravljanje vam nudi najboljši pregled. Učinkovita tehnika valjev zagotavlja visoko zmogljivost ribanja in bolj temeljito čiščenje fug. Celo najtrdovratnejšo umazanijo na strukturiranih tleh boste odstranili brez težav. S pomočjo vgrajene enote za pometanje s tem ne boste izgubljali več časa. Sesalno odprtino, krtače in sesalni nosilec lahko brez uporabe orodja zamenjate v samo nekaj sekundah. S pritiskom na gumb aktivirate Eco-stopnjo delovanja stroja. Tako boste čiščenje lahko izvedli s prihrankom energije, časa, stroškov in boste hkrati varovali tudi okolje – vse to ob odličnih rezultatih čiščenja. Zahvaljujoč vgrajenemu polnilcu lahko baterije hitro napolnite tako, da jih priklopite v katerokoli standardno vtičnico. Stroj je idealen za čiščenje stavb, za čiščenje v trgovinah, industrijskih objektih, javnih stavbah in zdravstvenih ustanovah.
Napetost:
36V/ 76 Ah
Delovna zmogljivost:
2350 KVADRATNIH METROV NA URO
Moč motorja:
1660 - 2160 W
Teža:
216,0 kg
Oprema:
KRTAČI ZA ČIŠČENJE, ELEKTRIČNI POGON, 220 V POLNILEC ZA POLNJENJE BATERIJ, SESALNA ŠOBA, MOŽNOST POMETANJA, ...
Ostalo:
ENOSTAVEN DOSTOP DO BATERIJ,DO TANKA ZA UMAZANO IN ČISTO VODO, MOŽNOST POMETANJA, ZELO UPORABEN, KJER JE POTREBNO HITRO POČISTITI, ENOSTAVEN ZA TRANSPORT,PREGLEDEN....
Širina čiščenja:
550 mm
Širina sesanja:
716 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
40l / 40l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.