POMETALEC TAL KARCHER KM 105/100 R G+KSSB 0300-199

POMETALEC TAL KARCHER KM 105/100 R G+KSSB 0300-199

POMETALEC TAL KARCHER KM 100/100 R Lpg 1280-107

POMETALEC TAL KARCHER KM 100/100 R Lpg 1280-107

POMETALEC TAL KARCHER KM 100/100 R D 1280-115

Z upravljanjem sede in Yanmar motorjem s 4,1 kW
Naprava ima krog obračanja samo 3350 mm in deluje po principu transporta materiala nad valjem za pometanje
16.768,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
951
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Naprava za pometanje KM 100/100 R D z upravljanjem sede in Yanmar motorjem s 4,1 kW. Pnevmatika s pedalom omogoča vožnjo naprej in nazaj ter samodejno zaustavitveno zavoro, ki deluje s pomočjo podtlaka. Naprava ima krog obračanja samo 3350 mm in deluje po principu transporta materiala nad valjem za pometanje. Valj za pometanje je nihajoče vpet in se samodejno prilagodi neravni površini. Zahvaljujoč sistemu blokade lahko valj za pometanje zamenjate brez uporabe orodja. Vgrajeno loputo za grobo umazanijo lahko udobno upravljate s pomočjo nožnega pedala in omogoča enostavno pobiranje grobe umazanije. Stranske krtače in valj za pometanje imajo hidravlični pogon in jih lahko vklopite s pomočjo EASY Operation sistema. Opcijsko je dobavljiva tudi druga stranska krtača (levo). Obe posodi za smeti lahko snamete s strani. Ko upravljavec zapusti sedež, se motor samodejno izklopi.
Več informacij
Površinska zmogljivost do 10400 m2/h
Delovna hitrost 8 km/h
Zbiralnik za smeti 100 l
Filtrirna površina 6 m2
Maks. naklon klanca 18 %
Pogon 4-taktni dizelski motor / Yanmar
Moč motorja 4,4 kW
Teža 340 kg
Opis Naprava za pometanje KM 100/100 R D z upravljanjem sede in Yanmar motorjem s 4,1 kW. Pnevmatika s pedalom omogoča vožnjo naprej in nazaj ter samodejno zaustavitveno zavoro, ki deluje s pomočjo podtlaka. Naprava ima krog obračanja samo 3350 mm in deluje po principu transporta materiala nad valjem za pometanje. Valj za pometanje je nihajoče vpet in se samodejno prilagodi neravni površini. Zahvaljujoč sistemu blokade lahko valj za pometanje zamenjate brez uporabe orodja. Vgrajeno loputo za grobo umazanijo lahko udobno upravljate s pomočjo nožnega pedala in omogoča enostavno pobiranje grobe umazanije. Stranske krtače in valj za pometanje imajo hidravlični pogon in jih lahko vklopite s pomočjo EASY Operation sistema. Opcijsko je dobavljiva tudi druga stranska krtača (levo). Obe posodi za smeti lahko snamete s strani. Ko upravljavec zapusti sedež, se motor samodejno izklopi.
Površinska zmogljivost:
do 10400 m2/h
Delovna hitrost:
8 km/h
Zbiralnik za smeti:
100 l
Filtrirna površina:
6 m2
Maks. naklon klanca:
18 %
Pogon:
4-taktni dizelski motor / Yanmar
Moč motorja:
4,4 kW
Teža:
340 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.