POMETALEC TAL KARCHER KM 75/40 W G 1049-205

POMETALEC TAL KARCHER KM 75/40 W G 1049-205

POMETALEC TAL KARCHER KM 170/600 R Lpg 1186-128

POMETALEC TAL KARCHER KM 170/600 R Lpg 1186-128

POMETALEC TAL KARCHER KM 90/60 R G 1047-310

Opis Novi stroj za pometanje KM 90/60 R G Ride On - vas bo navdušil z visoko okretnostjo, preprosto uporabo in odličnim udobjem med upravljanjem. Stroj je robusten in kompakten, ima praktično posodo za zbiranje smeti in je odlična rešitev za daljša obdobja neprekinjene uporabe. Ko že govorimo o neprekinjeni uporabi, naj omenimo, da je stroj opremljen z edinstvenim, popolnoma samodejnim in zelo učinkovitim sistemom za čiščenje filtra Tact, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje brez prašenja. Druge funkcije vključujejo tudi priročen komplet za pritrditev pripomočkov Home Base in samodejno napravo za hladni zagon motorja. Udoben koncept upravljanja Easy Operation pa čudovito zaokroža značaj tega stroja za pometanja Ride On.

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
039
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Robusten, kompakten in okreten stroj za pometanje KM 90/60 R G Adv Ride On s sistemom za čiščenje filtra Tact, opcijo za pritrditev pripomočkov Home Base, samodejno napravo za hladni zagon motorja, konceptom upravljanja Easy Operation in praktično posodo za zbiranje smeti. Lastnosti: Trpežna, kompaktna izvedba s Pick-up površino Za dolgo življenjsko dobo, zanesljivost. Varnost in okretnost. Dodatne komponente kot so npr. rezervna posoda ali ročne naprave za čiščenje, lahko za prevažanje enostavno in varno pritrdite. Uporabniški koncept EASY-Operation Logično in razumljivo. Vsi upravljalni elementi so pregledno nameščeni in enostavno dosegljivi. Velike površine filtriranja s samodejnim čiščenjem Po vsaki zaustavitvi stroja se filter samodejno očisti - za pometanje brez prašenja in dolge delovne intervale. Čiščenje filtra lahko aktivirate tudi ročno. Menjava filtra brez orodja. Home-Base za še več prilagodljivosti Različni praktične povezave za dodaten pribor. Enostavno prenašanje npr. klešč za grobo umazanijo, metel ali drugih posod.
Več informacij
Delovna širina ščetkanja in sesanja 615 - 1150 mm
Moč motorja 4,8 KW
Teža 220,0 kg
Ostalo 4 - TAKTNI HONDIN MOTOR, VELIKOST POSODE ZA SMETI 60 l, HITROST 8 km/ h, NAKLON VZPONA DO 18%, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA NA BATERIJSKI POGON, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA Z DVEMA STRANSKIMA KRTAČAMA, DOBAVA NADOMESTNIH DELOV, KRTAČ, FILTROV,...
Kapaciteta čiščenja DO 9200 KVADRATNIH METROV
Opis Robusten, kompakten in okreten stroj za pometanje KM 90/60 R G Adv Ride On s sistemom za čiščenje filtra Tact, opcijo za pritrditev pripomočkov Home Base, samodejno napravo za hladni zagon motorja, konceptom upravljanja Easy Operation in praktično posodo za zbiranje smeti. Lastnosti: Trpežna, kompaktna izvedba s Pick-up površino Za dolgo življenjsko dobo, zanesljivost. Varnost in okretnost. Dodatne komponente kot so npr. rezervna posoda ali ročne naprave za čiščenje, lahko za prevažanje enostavno in varno pritrdite. Uporabniški koncept EASY-Operation Logično in razumljivo. Vsi upravljalni elementi so pregledno nameščeni in enostavno dosegljivi. Velike površine filtriranja s samodejnim čiščenjem Po vsaki zaustavitvi stroja se filter samodejno očisti - za pometanje brez prašenja in dolge delovne intervale. Čiščenje filtra lahko aktivirate tudi ročno. Menjava filtra brez orodja. Home-Base za še več prilagodljivosti Različni praktične povezave za dodaten pribor. Enostavno prenašanje npr. klešč za grobo umazanijo, metel ali drugih posod.
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
615 - 1150 mm
Moč motorja:
4,8 KW
Teža:
220,0 kg
Ostalo:
4 - TAKTNI HONDIN MOTOR, VELIKOST POSODE ZA SMETI 60 l, HITROST 8 km/ h, NAKLON VZPONA DO 18%, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA NA BATERIJSKI POGON, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA Z DVEMA STRANSKIMA KRTAČAMA, DOBAVA NADOMESTNIH DELOV, KRTAČ, FILTROV,...
Kapaciteta čiščenja:
DO 9200 KVADRATNIH METROV

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.