Potopna črpalka SP 6 Flat Inox 1645-505

Potopna črpalka SP 6 Flat Inox 1645-505

Potopna črpalka SP 7 Dirt Inox 1645-506

Potopna črpalka SP 7 Dirt Inox 1645-506

Potopna črpalka SP 7 Dirt 1645-504

Potopna črpalka za umazano vodo - za zahtevne naloge

Izredno dolga življenjska doba zaradi keramičnega drsnega tesnila
Vgrajen predfilter iz nerjavnega jekla
Stikalo s plovcem, nastavljivo po višini za večjo prilagodljivost
149,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
577
Dodaj v primerjavo
SP 7 Dirt je izjemno zmogljiva Kärcherjeva potopna črpalka za črpanje umazane vode. Z zmogljivostjo do 15.500 l/h je še posebej primerna za zelo zahtevne naloge črpanja in prečrpavanja, kot na primer iz vrtnih ribnikov, poplavljenih kletnih površin ali poplavljenih gradbenih jam (maks 100. m³). Pri tem so lahko delci umazanije, ki jih vsebuje umazana voda, veliki do 30 mm. V kolikor obstaja nevarnost zamašitve zaradi večje umazanije, lahko vgrajeni predfilter iz legiranega jekla služi kot učinkovita zaščita za gonilo črpalke. Za izjemno dolgo življenjsko dobo poskrbi drsno tesnilo, ki ga uporabljamo tudi iz profesionalnega področja. Garancijsko dobo lahko po želji podaljšate celo na 5 let. Še druge praktične funkcije omogoča plovec: ta samodejno vklopi in izklopi črpalko glede na nivo vode in tako preprečuje suhi tek črpalke. Poleg tega je višinsko nastavljiv. Lahko ga tudi pritrdite, tako da lahko potopna črpalka neprekinjeno deluje in črpa do višine nivoja vode 35 mm. Poleg tega priključni element Quick Connect omogoča hiter priklop 1"-, 1 1/4"- in 1 1/2" cevi.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 15500 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 750 W
Teža 6,5 kg
Oprema Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Ostalo Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Opis SP 7 Dirt je izjemno zmogljiva Kärcherjeva potopna črpalka za črpanje umazane vode. Z zmogljivostjo do 15.500 l/h je še posebej primerna za zelo zahtevne naloge črpanja in prečrpavanja, kot na primer iz vrtnih ribnikov, poplavljenih kletnih površin ali poplavljenih gradbenih jam (maks 100. m³). Pri tem so lahko delci umazanije, ki jih vsebuje umazana voda, veliki do 30 mm. V kolikor obstaja nevarnost zamašitve zaradi večje umazanije, lahko vgrajeni predfilter iz legiranega jekla služi kot učinkovita zaščita za gonilo črpalke. Za izjemno dolgo življenjsko dobo poskrbi drsno tesnilo, ki ga uporabljamo tudi iz profesionalnega področja. Garancijsko dobo lahko po želji podaljšate celo na 5 let. Še druge praktične funkcije omogoča plovec: ta samodejno vklopi in izklopi črpalko glede na nivo vode in tako preprečuje suhi tek črpalke. Poleg tega je višinsko nastavljiv. Lahko ga tudi pritrdite, tako da lahko potopna črpalka neprekinjeno deluje in črpa do višine nivoja vode 35 mm. Poleg tega priključni element Quick Connect omogoča hiter priklop 1"-, 1 1/4"- in 1 1/2" cevi.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Pretok vode:
do 15500 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
750 W
Teža:
6,5 kg
Oprema:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Ostalo:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec, Višinsko nastavljiv plovec za večjo mero prilagodljivosti, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.