RIBALEC TAL KARCHER B 70 R Bp Pack Classic 1161-071

RIBALEC TAL KARCHER B 70 R Bp Pack Classic 1161-071

RIBALEC TAL KARCHER B 90 R Classic Bp 1161-306

RIBALEC TAL KARCHER B 90 R Classic Bp 1161-306

RIBALEC TAL KARCHER BD 50/70 R Classic 1161-070

Zelo okretna alternativa velikim strojem, ki jih upravljate tako, da hodite za njimi

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1737
zjemno preprosto upravljanje s posebnimi barvno označenimi upravljalnimi elementi je ena od izjemnih lastnosti našega polirno-sesalnega stroja BD 50/70 R Classic s sedečim upravljanjem. Njegova kompaktna in vitka zasnova olajša upravljanje in transport ter zagotavlja visoko stopnjo okretnosti in agilnosti. Tako je naprava iz 70-litrskega razreda prava alternativa za stroje s stoječim upravljanjem. Celoten koncept dopolnjujejo porabne podrobnosti, kot je Home-Base, ki je opremljen s kljukami za obešanje ročne čistilne opreme, ali nosilec za vrečko za smeti (opcijsko) ter krpa za predčiščenje. Baterije in polnilnik je potrebno naročiti posebej.

Tehnični podatki

Posoda sveža/umazana voda (l) 70 / 75
Teoretična površinska zmogljivost 2805
Praktična površinska zmogljivost 2000
Število vrtljajev krtač 180
Pritisni tlak krtač 13 / 20
Baterije 24
Napetost baterije 24
Zmogljivost sesanja 1400
Teža brez opreme 112
Teža (s priborom) 112,1
Teža vklj. z embalažo 114,1
Mere (D × Š × V) 1310 x 590 x 1060

Oprema

Krtača, ploščna tehnologija
Vozni pogon
Samodejna prekinitev dovoda vode
Magnetni ventil
Sistem 2 rezervoarjev
Več informacij
Opis zjemno preprosto upravljanje s posebnimi barvno označenimi upravljalnimi elementi je ena od izjemnih lastnosti našega polirno-sesalnega stroja BD 50/70 R Classic s sedečim upravljanjem. Njegova kompaktna in vitka zasnova olajša upravljanje in transport ter zagotavlja visoko stopnjo okretnosti in agilnosti. Tako je naprava iz 70-litrskega razreda prava alternativa za stroje s stoječim upravljanjem. Celoten koncept dopolnjujejo porabne podrobnosti, kot je Home-Base, ki je opremljen s kljukami za obešanje ročne čistilne opreme, ali nosilec za vrečko za smeti (opcijsko) ter krpa za predčiščenje. Baterije in polnilnik je potrebno naročiti posebej.

Tehnični podatki

Posoda sveža/umazana voda (l) 70 / 75
Teoretična površinska zmogljivost 2805
Praktična površinska zmogljivost 2000
Število vrtljajev krtač 180
Pritisni tlak krtač 13 / 20
Baterije 24
Napetost baterije 24
Zmogljivost sesanja 1400
Teža brez opreme 112
Teža (s priborom) 112,1
Teža vklj. z embalažo 114,1
Mere (D × Š × V) 1310 x 590 x 1060

Oprema

Krtača, ploščna tehnologija
Vozni pogon
Samodejna prekinitev dovoda vode
Magnetni ventil
Sistem 2 rezervoarjev

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.