SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te Adv L 1148-281

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te Adv L 1148-281

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te L 1148-211

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te L 1148-211

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te H 1148-237

Opremljen z edinstvenim in zelo učinkovitim sistemom za čiščenje filtra – sistemom Tact
Kompakten in hkrati izjemno zmogljiv

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1258
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Pri sanacijskih delih v starih stavbah nikoli ne vemo kaj nas čaka. Tukaj pogosto prihaja do prisotnosti azbesta in drugih za zdravje nevarnih in kancerogenih snovi, katere je potrebno nemudoma odstraniti. Z napravo NT 30/1 Tact Te H imate pri roki usterezen mokro/suhi sesalnik za takšne primere. Izjemno kompakten in zelo gibljiv, ne ustreza samo zunanjim okvirnim pogojem, temveč je preizkušen in odobren za ves prah razreda H. Zahvaljujoč inovativni novi dvojni filtraciji je mogoče z ene strane posesati nevaren prah s pomočjo varnostne filtrske vrečke, med tem, ko je na drugi strani mogoče posesati tudi veliko količino manj nevarnega prahu in to direktno v rezervoar volumna 30 litrov. Pri tem se uporablja dodatno izboljšani, visokoučinkoviti sistem čiščenja filtra Tact. Tako naprava dosega zajamčeno 99,995 % učinkovitost filtriranja. Praktična vtičnica za naprave z avtomatskim zagonom kot tudi kompletno antistatična izvedba uključno s priborom zaokružujejo premišljeni koncept naše naprave NT 30/1 Tact Te H.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Vakuum 254 mbar
Prostornina posode 30 l
Maks. zmogljivost sesanja 1380 W
Pretok zraka 74 l/s
Moč motorja 1380 W
Teža 14,2 kg
Tlak 254 mbar
Opis Pri sanacijskih delih v starih stavbah nikoli ne vemo kaj nas čaka. Tukaj pogosto prihaja do prisotnosti azbesta in drugih za zdravje nevarnih in kancerogenih snovi, katere je potrebno nemudoma odstraniti. Z napravo NT 30/1 Tact Te H imate pri roki usterezen mokro/suhi sesalnik za takšne primere. Izjemno kompakten in zelo gibljiv, ne ustreza samo zunanjim okvirnim pogojem, temveč je preizkušen in odobren za ves prah razreda H. Zahvaljujoč inovativni novi dvojni filtraciji je mogoče z ene strane posesati nevaren prah s pomočjo varnostne filtrske vrečke, med tem, ko je na drugi strani mogoče posesati tudi veliko količino manj nevarnega prahu in to direktno v rezervoar volumna 30 litrov. Pri tem se uporablja dodatno izboljšani, visokoučinkoviti sistem čiščenja filtra Tact. Tako naprava dosega zajamčeno 99,995 % učinkovitost filtriranja. Praktična vtičnica za naprave z avtomatskim zagonom kot tudi kompletno antistatična izvedba uključno s priborom zaokružujejo premišljeni koncept naše naprave NT 30/1 Tact Te H.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Vakuum:
254 mbar
Prostornina posode:
30 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1380 W
Pretok zraka:
74 l/s
Moč motorja:
1380 W
Teža:
14,2 kg
Tlak:
254 mbar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.