KARCHER HDS 10/20-4 MX 1071-912

KARCHER HDS 10/20-4 MX 1071-912

SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER T 10/1 1527-150

SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER T 10/1 1527-150

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 65/2 Ap 1667-291

S sistemom ApClean za konstantno visoko moč sesanja in dolge intervale dela
Sesalnik ima kompaktno ohišje turbine z integriranim pokrovom filtra za lažjo demontažo ploščatega filtra
Cena: 1.098,00 € Spletna cena 854,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
048
NT 65/2 Ap je zmogljiv sesalnik za mokro/suho sesanje s sistemom ApClean za konstantno visoko moč sesanja in dolge intervale dela. Sesalnik ima kompaktno ohišje turbine z integriranim pokrovom filtra za lažjo demontažo ploščatega filtra. Tega lahko s pomočjo polavtomatskega sistema čiščenja filtra učinkovito očistite. To zagotavlja konstantno visoko sesalno moč, daljše delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra. NT 65/2 Ap ima elektronsko kontrolo nivoja pri mokrem sesanju, ki preprečuje prekoračitev maksimalne količine v posodi. Posesano tekočino lahko izpustite iz posode s pomočjo izpustne cevi, ki je odporna proti olju. Pribor lahko s pomočjo praktičnega Clip-sistema hitro in enostavno nataknete na sesalnik. Naprava ima tudi držalo za sesalno cev, držalo za pribor ter odlagalno površino (npr. za orodje). Dve veliki kolesi in dve vodilni kolesci dajeta NT 65/2 Ap potrebno okretnost.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Moč motorja 2 X 1380 W
Teža 20,0 kg
Oprema SESALNA CEV S KOLENOM DOLŽINE 4 m, KOVINSKA CEV DOLŽINE 2 X 0,5 m, PAPIRNATA VREČKA, TALNA ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZEK NASTAVEK, PLOŠČATI PAPRNATI FILTER,...
Tlak 254 mbar
Ostalo VOLUMEN POSODE 65 l, POL AVTOMATSKO ČIŠČENJE FILTRA, PLOŠČAT PAPIRNAT FILTER, CEV ZA IZPUST POSESANE VODE, KOVINSKO DRŽALO, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA Z KOVINSKO POSODO,....
Širina sesanja 360 mm
Opis NT 65/2 Ap je zmogljiv sesalnik za mokro/suho sesanje s sistemom ApClean za konstantno visoko moč sesanja in dolge intervale dela. Sesalnik ima kompaktno ohišje turbine z integriranim pokrovom filtra za lažjo demontažo ploščatega filtra. Tega lahko s pomočjo polavtomatskega sistema čiščenja filtra učinkovito očistite. To zagotavlja konstantno visoko sesalno moč, daljše delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra. NT 65/2 Ap ima elektronsko kontrolo nivoja pri mokrem sesanju, ki preprečuje prekoračitev maksimalne količine v posodi. Posesano tekočino lahko izpustite iz posode s pomočjo izpustne cevi, ki je odporna proti olju. Pribor lahko s pomočjo praktičnega Clip-sistema hitro in enostavno nataknete na sesalnik. Naprava ima tudi držalo za sesalno cev, držalo za pribor ter odlagalno površino (npr. za orodje). Dve veliki kolesi in dve vodilni kolesci dajeta NT 65/2 Ap potrebno okretnost.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Moč motorja:
2 X 1380 W
Teža:
20,0 kg
Oprema:
SESALNA CEV S KOLENOM DOLŽINE 4 m, KOVINSKA CEV DOLŽINE 2 X 0,5 m, PAPIRNATA VREČKA, TALNA ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZEK NASTAVEK, PLOŠČATI PAPRNATI FILTER,...
Tlak:
254 mbar
Ostalo:
VOLUMEN POSODE 65 l, POL AVTOMATSKO ČIŠČENJE FILTRA, PLOŠČAT PAPIRNAT FILTER, CEV ZA IZPUST POSESANE VODE, KOVINSKO DRŽALO, MOŽNOST DOBAVE ENAKEGA MODELA Z KOVINSKO POSODO,....
Širina sesanja:
360 mm

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.