SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 50/1 Tact Te L 1148-411

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 50/1 Tact Te L 1148-411

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te L 1148-211

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Tact Te L 1148-211

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 40/1 Tact Te L 1148-311

Robustna posoda s prostornino 40 litrov brez težav pobira vse vrste prahu in umazanij
Udobno upravljanje zagotavljajo osrednje vrtljivo stikalo, ki omogoča izbiro programov sesanja, stalno prilagajanje števila obratov in vgrajena vtičnica za naprave

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1142
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Naš mokro-suhi sesalnik NT 40/1 Tact Te je idealna naprava za vse, ki jim je velika prostornina rezervoarja/posode ravno toliko pomembna kot visoka raven mobilnosti. Robustna posoda s prostornino 40 litrov brez težav pobira vse vrste prahu in umazanij, od drobnih/manjših do obilnejših/večjih, ravno tako pa tudi tekočine. Njen dodatni del so dolgotrajna kovinska krmilna kolesca in odbijač. S tem so dolgi intervali dela brez prekinitev vedno izvedljivi. To med drugim zagotavljajo preverjeni sistem čiščenja filtra Tact in tudi ploščat naguban PES filter, ki je odporen proti vlagi. Udobno upravljanje zagotavljajo osrednje vrtljivo stikalo, ki omogoča izbiro programov sesanja, stalno prilagajanje števila obratov in vgrajena vtičnica za naprave. Kompaktne mere naprave lajšajo uporabo in transport, kot možnost pa je na voljo ergonomsko nastavljiv ročaj, ki se ga da hitro vgraditi ali odstraniti. Ne glede na namen uporabe, ali gre za uporabo v proizvodni hali, v delavnici ali na gradbišču: vsi uporabniki imajo korist od obsežnega in na novo razvite dodatne opreme, ki se jo da pospraviti ali pritrditi neposredno na in znotraj same naprave.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum 254 mbar
Prostornina posode 40 l
Maks. zmogljivost sesanja 1380 W
Pretok zraka 74 l/s
Teža 14,4 kg
Opis Naš mokro-suhi sesalnik NT 40/1 Tact Te je idealna naprava za vse, ki jim je velika prostornina rezervoarja/posode ravno toliko pomembna kot visoka raven mobilnosti. Robustna posoda s prostornino 40 litrov brez težav pobira vse vrste prahu in umazanij, od drobnih/manjših do obilnejših/večjih, ravno tako pa tudi tekočine. Njen dodatni del so dolgotrajna kovinska krmilna kolesca in odbijač. S tem so dolgi intervali dela brez prekinitev vedno izvedljivi. To med drugim zagotavljajo preverjeni sistem čiščenja filtra Tact in tudi ploščat naguban PES filter, ki je odporen proti vlagi. Udobno upravljanje zagotavljajo osrednje vrtljivo stikalo, ki omogoča izbiro programov sesanja, stalno prilagajanje števila obratov in vgrajena vtičnica za naprave. Kompaktne mere naprave lajšajo uporabo in transport, kot možnost pa je na voljo ergonomsko nastavljiv ročaj, ki se ga da hitro vgraditi ali odstraniti. Ne glede na namen uporabe, ali gre za uporabo v proizvodni hali, v delavnici ali na gradbišču: vsi uporabniki imajo korist od obsežnega in na novo razvite dodatne opreme, ki se jo da pospraviti ali pritrditi neposredno na in znotraj same naprave.
Napetost:
220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum:
254 mbar
Prostornina posode:
40 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1380 W
Pretok zraka:
74 l/s
Teža:
14,4 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.