SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 50/1 Tact Te L 1148-411

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 50/1 Tact Te L 1148-411

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 55/2 Tact Me I 1667-237

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 55/2 Tact Me I 1667-237

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 50/1 Tact Te M 1148-435

Opremljen z edinstvenim in zelo učinkovitim sistemom za čiščenje filtra – sistemom Tact
Kompakten in hkrati izjemno zmogljiv

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1261
Zahvaljujoč novemu, popolnoma avtomatskemu čiščenju filtra naš mokro/suhi sesalnik Tact Te M sesa izjemno velike količine drobnega prahu ob istočasno zajamčeni 99,9% učinkovitosti filtriranja. S pomočjo elektronike s senzorskim upravljanjem naprava zagotavlja vedno optimalno čiščenje filtra in s tem konstantno visok učinek sesanja. V kombinaciji z velikim in robustnim rezervoarjem volumna 50 litrov s kovinskimi kolesi in izvlečno ročico z možnostjo nameščanja, naprava sesa tudi znatno večje količine nevarnega drobnega prahu razreda M, prav tako pa tudi grobe nečistoče in tekočine. NT 50/1 Tact Te M ima vtičnico za naprave z avtomatskim pogonom, kot tudi kompletni antistatični sistem vključujoč vodilni pribor. Tako je posebno primeren za direktno sesanje na električnih orodjih, ki proizvajajo veliko drobnega prahu. Prah, ki se je že naložil na tleh ali na strojih bo zanesljivo posesan s pomočjo popolnoma novo razvitega kompleta pribora, ki sestoji iz sesalne cevi dolžine 4 m, sesalnih cevi iz plemenitega jekla, kot tudi široke talne šobe. Ves pribor je pospravljen direktno na napravi zahvaljujoč premišljenim rešitvah za hrambo.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Vakuum 254 mbar
Prostornina posode 50 l
Maks. zmogljivost sesanja 1380 W
Pretok zraka 74 l/s
Moč motorja 1380 W
Teža 19,0 kg
Tlak 254 mbar
Opis Zahvaljujoč novemu, popolnoma avtomatskemu čiščenju filtra naš mokro/suhi sesalnik Tact Te M sesa izjemno velike količine drobnega prahu ob istočasno zajamčeni 99,9% učinkovitosti filtriranja. S pomočjo elektronike s senzorskim upravljanjem naprava zagotavlja vedno optimalno čiščenje filtra in s tem konstantno visok učinek sesanja. V kombinaciji z velikim in robustnim rezervoarjem volumna 50 litrov s kovinskimi kolesi in izvlečno ročico z možnostjo nameščanja, naprava sesa tudi znatno večje količine nevarnega drobnega prahu razreda M, prav tako pa tudi grobe nečistoče in tekočine. NT 50/1 Tact Te M ima vtičnico za naprave z avtomatskim pogonom, kot tudi kompletni antistatični sistem vključujoč vodilni pribor. Tako je posebno primeren za direktno sesanje na električnih orodjih, ki proizvajajo veliko drobnega prahu. Prah, ki se je že naložil na tleh ali na strojih bo zanesljivo posesan s pomočjo popolnoma novo razvitega kompleta pribora, ki sestoji iz sesalne cevi dolžine 4 m, sesalnih cevi iz plemenitega jekla, kot tudi široke talne šobe. Ves pribor je pospravljen direktno na napravi zahvaljujoč premišljenim rešitvah za hrambo.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Vakuum:
254 mbar
Prostornina posode:
50 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1380 W
Pretok zraka:
74 l/s
Moč motorja:
1380 W
Teža:
19,0 kg
Tlak:
254 mbar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.