SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 75/2 Tact Me Tc 1667-289

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 75/2 Tact Me Tc 1667-289

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 80/1 B1 M S 1667-267

Primeren in dovoljen za sesanje ostankov smodnika ter gorljivih, eksplozivnih sredstev
Kompaktno in trpežno ohišje turbine z vgrajenim sesalnim zračnim filtrom

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
874
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
NT 80/1 B1 M je zmogljiv mokro/suhi sesalnik zaščitnega razreda IP 54, ki je primeren in dovoljen za sesanje ostankov smodnika ter gorljivih, eksplozivnih sredstev. Izdelan je v skladu s smernico Ex 94/9 ES – ATTEX in ima kompaktno in trpežno ohišje turbine z vgrajenim sesalnim zračnim filtrom, velikim patronskim filtrom (razred prahu M) in mehanski izklop plovca za mokro sesanje, ki preprečuje prekoračitev maksimalne dovoljene količine v posodi. Z novo kontrolo nivoja vode lahko s sesalnikom delate le, če je v njem zadosten nivo vode. Poleg tega sta naprava in pribor popolnoma električno prevodna (antistatična). Posoda iz legiranega jekla, ki je odporna proti koroziji, ter robustno podvozje s kovinskim okvirjem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Na napravi je tudi držalo za pribor, kamor lahko enostavno pospravite serijsko priložen pribor kot je šoba za tla, ozka šoba, kovinske cevi. Poleg tega ima naprava tudi optično kontrolo stanja filtra, ki opozarja na potrebno menjavo patronskega filtra oz. prekoračitev hitrosti sesalnega zraka 20m/s. Dve veliki kolesi in dve manjši vodilni kolesci (električno prevodni), od katerih je eno opremljeno z zavoro, dajejo sesalniku NT 80/1 B1 M potrebno okretnost.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum 235 mbar
Prostornina posode 80 l
Maks. zmogljivost sesanja 1380 W
Dolžina kabla 10 m
Pretok zraka 56 l/s
Teža 32 kg
Opis NT 80/1 B1 M je zmogljiv mokro/suhi sesalnik zaščitnega razreda IP 54, ki je primeren in dovoljen za sesanje ostankov smodnika ter gorljivih, eksplozivnih sredstev. Izdelan je v skladu s smernico Ex 94/9 ES – ATTEX in ima kompaktno in trpežno ohišje turbine z vgrajenim sesalnim zračnim filtrom, velikim patronskim filtrom (razred prahu M) in mehanski izklop plovca za mokro sesanje, ki preprečuje prekoračitev maksimalne dovoljene količine v posodi. Z novo kontrolo nivoja vode lahko s sesalnikom delate le, če je v njem zadosten nivo vode. Poleg tega sta naprava in pribor popolnoma električno prevodna (antistatična). Posoda iz legiranega jekla, ki je odporna proti koroziji, ter robustno podvozje s kovinskim okvirjem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Na napravi je tudi držalo za pribor, kamor lahko enostavno pospravite serijsko priložen pribor kot je šoba za tla, ozka šoba, kovinske cevi. Poleg tega ima naprava tudi optično kontrolo stanja filtra, ki opozarja na potrebno menjavo patronskega filtra oz. prekoračitev hitrosti sesalnega zraka 20m/s. Dve veliki kolesi in dve manjši vodilni kolesci (električno prevodni), od katerih je eno opremljeno z zavoro, dajejo sesalniku NT 80/1 B1 M potrebno okretnost.
Napetost:
220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum:
235 mbar
Prostornina posode:
80 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1380 W
Dolžina kabla:
10 m
Pretok zraka:
56 l/s
Teža:
32 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.