AVTOPRALNICA KARCHER TB 42 1534-051

AVTOPRALNICA KARCHER TB 42 1534-051

AVTOPRALNICA KARCHER RBS 6014 1826-405

AVTOPRALNICA KARCHER RBS 6014 1826-405

AVTOPRALNICA KARCHER RBS 6012 1826-205

Je ročno vodena pralnica za gospodarska vozila z eno krtačo
Naprava je idealna rešitev za hitro in temeljito čiščenje celotnega vozila (ob straneh, sprednji in zadnji del) iz manjših voznih parkov

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1011
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
RBS 6000 je ročno vodena pralnica za gospodarska vozila z eno krtačo. Naprava je bila razvita in izdelana na osnovi Kärcherjevega obsežnega znanja tehnologije pranja vozil. Poudarek je na enostavnem rokovanju in učinkovitem pranju vozil. Naprava je idealna rešitev za hitro in temeljito čiščenje celotnega vozila (ob straneh, sprednji in zadnji del) iz manjših voznih parkov. Posebna pozornost je bila namenjena tudi zaščiti naprave pred korozijo, ki ji je izpostavljena v mokri in zaradi čistil agresivni okolici. Tako je ogrodje varjena aluminijasta konstrukcija, zaščita pred pršenjem je izdelana iz posebnega prosojnega poliestrskega materiala, ki je bil prilagojen točno temu namenu, nastavitveno kolo je iz legiranega jekla. Kompaktna konstrukcija zagotavlja visoko stabilnost naprave. Enostavno nastavitev naprave omogočajo štiri vrteča, vodilna kolesa. Dve dodatni kolesi zagotavljata stabilen položaj vozila med pranjem. Ti se spustita s pomočjo nastavitvenega kolesa takoj, ko je naprava postavljena k strani vozila, ki ga je potrebno oprati. Tako je zagotovljena enostavna zaznava vozil tudi pod kotom do 10°. Dvojno uležajeno krtačno gred poganja pogonski motor s pomočjo verige, ki se napenja samodejno. Belo-rumena krtača (premer med delovanjem ca. 1.000 mm) je sestavljena iz segmentov s profiliranimi ščetinami iz polietilena, ki lahko optimalno Dosežejo obrise vozila. V ogrodje krtače sta vgrajeni tudi dve cevi za škropljenje krtač. Mehki distančni, gumijasti valji, ki so pritrjeni na okvir naprave, zagotavljajo odmik med napravo in vozilom in tako vozilo ščitijo pred morebitnimi poškodbami.
Več informacij
Opis RBS 6000 je ročno vodena pralnica za gospodarska vozila z eno krtačo. Naprava je bila razvita in izdelana na osnovi Kärcherjevega obsežnega znanja tehnologije pranja vozil. Poudarek je na enostavnem rokovanju in učinkovitem pranju vozil. Naprava je idealna rešitev za hitro in temeljito čiščenje celotnega vozila (ob straneh, sprednji in zadnji del) iz manjših voznih parkov. Posebna pozornost je bila namenjena tudi zaščiti naprave pred korozijo, ki ji je izpostavljena v mokri in zaradi čistil agresivni okolici. Tako je ogrodje varjena aluminijasta konstrukcija, zaščita pred pršenjem je izdelana iz posebnega prosojnega poliestrskega materiala, ki je bil prilagojen točno temu namenu, nastavitveno kolo je iz legiranega jekla. Kompaktna konstrukcija zagotavlja visoko stabilnost naprave. Enostavno nastavitev naprave omogočajo štiri vrteča, vodilna kolesa. Dve dodatni kolesi zagotavljata stabilen položaj vozila med pranjem. Ti se spustita s pomočjo nastavitvenega kolesa takoj, ko je naprava postavljena k strani vozila, ki ga je potrebno oprati. Tako je zagotovljena enostavna zaznava vozil tudi pod kotom do 10°. Dvojno uležajeno krtačno gred poganja pogonski motor s pomočjo verige, ki se napenja samodejno. Belo-rumena krtača (premer med delovanjem ca. 1.000 mm) je sestavljena iz segmentov s profiliranimi ščetinami iz polietilena, ki lahko optimalno Dosežejo obrise vozila. V ogrodje krtače sta vgrajeni tudi dve cevi za škropljenje krtač. Mehki distančni, gumijasti valji, ki so pritrjeni na okvir naprave, zagotavljajo odmik med napravo in vozilom in tako vozilo ščitijo pred morebitnimi poškodbami.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.