AVTOPRALNICA KARCHER TB 36 1534-050

AVTOPRALNICA KARCHER TB 36 1534-050

AVTOPRALNICA KARCHER TB 46 1534-052

Možno je pranje gospodarskih vozi, kot so tovornjaki, tovornjaki s prikolicami, tovornjaki priklopniki, avtobusi ali manjša transportna vozila
Maksimalna širina pranja znaša 2,90 m, maksimalna višina pranja pa 4,6 m

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1015
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Možno je pranje gospodarskih vozi, kot so tovornjaki, tovornjaki s prikolicami, tovornjaki priklopniki, avtobusi ali manjša transportna vozila v različnih izvedbah. Z ali brez usmernika, z ali brez nakladalne rampe ali z različnimi izvedbami in položaji ogledal. Maksimalna širina pranja znaša 2,90 m, maksimalna višina pranja pa 4,6 m. Obstajajo štiri različne višine jeklene konstrukcije, v osnovi konstrukcija omogoča zmanjševanje višine pranja do 300 mm, v korakih po 100 mm. Tako lahko pralnico TB kadarkoli na samem licu mesta postavitve prilagodite danim razmeram. Dodatno lahko pri pralnici TB zmanjšujete tudi širino do 200 mm. Osnova je v ognju pocinkana, po želji tudi prašno lakirana v OF 302 (RAL karta 7500). Na desni strani je elektro omarica, na levi strani omarica za vodo in medije. Obe omarici, izdelani iz visoko kakovostne plastike, sta s sprednje strani zelo enostavno dostopni. Portali so serijsko opremljeni z dvema paroma fotocelic za kar najboljšo zaznavo vozil in za povišanje varnosti.
Več informacij
Opis Možno je pranje gospodarskih vozi, kot so tovornjaki, tovornjaki s prikolicami, tovornjaki priklopniki, avtobusi ali manjša transportna vozila v različnih izvedbah. Z ali brez usmernika, z ali brez nakladalne rampe ali z različnimi izvedbami in položaji ogledal. Maksimalna širina pranja znaša 2,90 m, maksimalna višina pranja pa 4,6 m. Obstajajo štiri različne višine jeklene konstrukcije, v osnovi konstrukcija omogoča zmanjševanje višine pranja do 300 mm, v korakih po 100 mm. Tako lahko pralnico TB kadarkoli na samem licu mesta postavitve prilagodite danim razmeram. Dodatno lahko pri pralnici TB zmanjšujete tudi širino do 200 mm. Osnova je v ognju pocinkana, po želji tudi prašno lakirana v OF 302 (RAL karta 7500). Na desni strani je elektro omarica, na levi strani omarica za vodo in medije. Obe omarici, izdelani iz visoko kakovostne plastike, sta s sprednje strani zelo enostavno dostopni. Portali so serijsko opremljeni z dvema paroma fotocelic za kar najboljšo zaznavo vozil in za povišanje varnosti.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.