Nosilec cevi Premium HR 7.300 2645-163

Nosilec cevi Premium HR 7.300 2645-163

Držalo za cev Plus 2645-161

Držalo za cev Plus 2645-161

Držalo za cev Premium s predalom 2645-162

Priročno shranjevanje cevi, ki zagotavlja prihranek prostora
Možnost shranjevanja pršilnih nastavkov
Predal za shranjevanje priključkov za armature, spojk in vrtnih rokavic
Dodaten predal za shranjevanje vrtnih škarij in drugega vrtnega orodja
Cena: 29,99 € Spletna cena 21,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
663
Dodaj v primerjavo
Trpežno Kärcherjevo držalo za cevi s predalom Premium je namenjeno za montažo na zunanje stene. Praktični pripomoček vam bo prihranil prostor in vam nudi možnost shranjevanja pršilnih nastavkov. Poleg tega ima predal, kamor lahko pospravite priključke za pipo, spojke in vrtne rokavice. Vendar to še ni vse: da bo res vse v najlepšem redu, vam Premium držalo za cev s predalom nudi dodaten predal za vrtne škarje ali drugo vrtno orodje. Primeren je za shranjevanje vseh običajnih vrtnih cevi. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto. Kärcherjevi inovativni sistemi za shranjevanje cevi postavljajo nova merila v funkcionalnosti, obliki in kakovosti. Idealno za hitro navijanje in odvijanje cevi, brez ročnega vodenja – pri tem porabijo izjemno malo prostora. Kajti zalivanje s Kärcherjem je pametno zalivanje.
Več informacij
Opis Trpežno Kärcherjevo držalo za cevi s predalom Premium je namenjeno za montažo na zunanje stene. Praktični pripomoček vam bo prihranil prostor in vam nudi možnost shranjevanja pršilnih nastavkov. Poleg tega ima predal, kamor lahko pospravite priključke za pipo, spojke in vrtne rokavice. Vendar to še ni vse: da bo res vse v najlepšem redu, vam Premium držalo za cev s predalom nudi dodaten predal za vrtne škarje ali drugo vrtno orodje. Primeren je za shranjevanje vseh običajnih vrtnih cevi. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto. Kärcherjevi inovativni sistemi za shranjevanje cevi postavljajo nova merila v funkcionalnosti, obliki in kakovosti. Idealno za hitro navijanje in odvijanje cevi, brez ročnega vodenja – pri tem porabijo izjemno malo prostora. Kajti zalivanje s Kärcherjem je pametno zalivanje.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.