NAVIJALNI BOBEN KARCHER PREMIUM CR 7.220 Automatic 2645-218

NAVIJALNI BOBEN KARCHER PREMIUM CR 7.220 Automatic 2645-218

Kovinski voziček za cev HT 80 M 2645-042

Kovinski voziček za cev HT 80 M 2645-042

KOMPAKTEN NAVIJALNI BOBEN KARCHER CR 3.110 Balcony 2645-210

Prvi navijalni boben za zalivanje na balkonih, strešnih terasah in majhnih vrtovih
Hranite ga lahko v stanovanju, saj zavzame zelo malo prostora
Brez umazanije ali iztekanja tekočine v stanovanju
Preprosto in hitro navijanje in odvijanje
Shranjevanje cevi za dovod vode in pribora neposredno na navijalnem bobnu
Vklj. z visokokakovostno cevjo brez ftalatov dolžine 10 in 2 m, s pršilnim nastavkom (2.645-264), 2 cevnima spojkama z zaščito Aqua Stop za odklop brez škropljenja, priključkom za armaturo G3/4 in reducirnim nastavkom G1/2, ploščatim stenskim držalom, priključki za zunanje in notranje vodne pipe
Že sestavljen
Cena: 59,99 € Spletna cena 55,75 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
232
Dodaj v primerjavo
Prvi navijalni boben za uporabo na balkonih bo naredil konec težkim zalivalkam. Kompakten navijalni boben CR 3.110 je idealna rešitev za zalivanje na balkonih, strešnih terasah in majhnih vrtovih. Z zanesljivim sistemom proti kapljanju in praktičnim shranjevanjem pribora smo odkrili nov način udobnega zalivanja. Dve vgrajeni Aquastop spojki omogočata, da odklopite cevi brez škropljenja. Vodni madeži na preprogiali parketu so zahvaljujoč inteligentnemu načinu shranjevanja pribora in cevi preteklost. Poleg tega lahko navijalni boben CR 3.110 Balcony priključite tudi na notranje pipe s pomočjo ustreznega priključka za pipo, ki je vključen v dobavo. Naj dodamo samo še: navijalni boben za notranjo uporabo je primeren tudi za dovod vode za K2.200 Balcony in druge K 2 aparate.
Več informacij
Ostalo ZA ZALIVANJE NA BALKONIH, ZAVZAME MALO PROSTORA, BREZ UMAZANIJE, PREPROSRO NAVIJANJE IN ODVIJANJE CEVI, Z DODATNO OPREMO,...
Opis Prvi navijalni boben za uporabo na balkonih bo naredil konec težkim zalivalkam. Kompakten navijalni boben CR 3.110 je idealna rešitev za zalivanje na balkonih, strešnih terasah in majhnih vrtovih. Z zanesljivim sistemom proti kapljanju in praktičnim shranjevanjem pribora smo odkrili nov način udobnega zalivanja. Dve vgrajeni Aquastop spojki omogočata, da odklopite cevi brez škropljenja. Vodni madeži na preprogiali parketu so zahvaljujoč inteligentnemu načinu shranjevanja pribora in cevi preteklost. Poleg tega lahko navijalni boben CR 3.110 Balcony priključite tudi na notranje pipe s pomočjo ustreznega priključka za pipo, ki je vključen v dobavo. Naj dodamo samo še: navijalni boben za notranjo uporabo je primeren tudi za dovod vode za K2.200 Balcony in druge K 2 aparate.
Ostalo:
ZA ZALIVANJE NA BALKONIH, ZAVZAME MALO PROSTORA, BREZ UMAZANIJE, PREPROSRO NAVIJANJE IN ODVIJANJE CEVI, Z DODATNO OPREMO,...

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.