KARCHER HD 7/16-4 M Plus 1524-957

KARCHER HD 7/16-4 M Plus 1524-957

KARCHER HD 7/10 CXF 1151-906

Pribor je zahvaljujoč možnostim shranjevanja in vgrajenemu bobnu za cev vedno na voljo in vedno varno shranjen
Količino vode in delovni tlak lahko s pomočjo Servo-Control funkcije uravnavate direktno na ročni razpršilni pištoli

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
813
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zasnovan posebej za uporabo na področju živilske industrije: neogrevani visokotlačni čistilnik HD 7/10 CXF. Kvalitetno opremljen vrhunski model iz kompaktnega razreda je narejen kot pokončna in izjemno robustna konstrukcija, ki vas bo prepričala s svojo izjemno mobilnostjo, enostavnim upravljanjem in posameznimi dolgotrajnimi komponentami. Udobno upravljanje vam zagotavljajo EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo in EASY!Lock hitra zapirala, s katerimi sta montaža in demontaža naprave 5-krat hitrejši, kot je to v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji. Tudi Servo Control funkcija, ki nudi stalno uravnavanje tlaka in vodne količine neposredno na pištoli in trojna šoba za hitro prilagajanje curka nudijo še večje udobje pri uporabi. Z ventilom za doziranje čistilnega sredstva lahko visokotlačnemu curku v področju nizkega tlaka dodate čistilno sredstvo. Veliko koristnih podrobnosti, kot so velike možnosti shranjevanja dodatne opreme, navijanje kabla, prostor za šobo in tudi vgrajeni boben za cev, tvorijo paket, ki obsega vse potrebno.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 250 - 700 l/h
Teža 31,3 kg
Maksimalna temperatura vode 80 °C
Obratovalni tlak 10 - 100 bar
Opis Zasnovan posebej za uporabo na področju živilske industrije: neogrevani visokotlačni čistilnik HD 7/10 CXF. Kvalitetno opremljen vrhunski model iz kompaktnega razreda je narejen kot pokončna in izjemno robustna konstrukcija, ki vas bo prepričala s svojo izjemno mobilnostjo, enostavnim upravljanjem in posameznimi dolgotrajnimi komponentami. Udobno upravljanje vam zagotavljajo EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo in EASY!Lock hitra zapirala, s katerimi sta montaža in demontaža naprave 5-krat hitrejši, kot je to v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji. Tudi Servo Control funkcija, ki nudi stalno uravnavanje tlaka in vodne količine neposredno na pištoli in trojna šoba za hitro prilagajanje curka nudijo še večje udobje pri uporabi. Z ventilom za doziranje čistilnega sredstva lahko visokotlačnemu curku v področju nizkega tlaka dodate čistilno sredstvo. Veliko koristnih podrobnosti, kot so velike možnosti shranjevanja dodatne opreme, navijanje kabla, prostor za šobo in tudi vgrajeni boben za cev, tvorijo paket, ki obsega vse potrebno.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
250 - 700 l/h
Teža:
31,3 kg
Maksimalna temperatura vode:
80 °C
Obratovalni tlak:
10 - 100 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.