KARCHER HD 7/16-4 M Plus 1524-957

KARCHER HD 7/16-4 M Plus 1524-957

KARCHER HD 7/17 M Cage-ST 1151-960

KARCHER HD 7/17 M Cage-ST 1151-960

KARCHER HD 7/16-4 Cage ST 1524-960

Še posebej trpežen in je bil zasnovan za še posebej zahtevne naloge čiščenja
Stabilna cevna konstrukcija naprav z dolgo življenjsko dobo preprečuje zunanje poškodbe
Zagotavlja tudi enostavno dostopnost do posameznih elementov pri vzdrževanju in servisu

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1416
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Naš visokotlačni čistilec HD 7 / 16-4 Cage ST s 4-polnim, počasi delujočim trifaznim motorjem navdušuje z visokokakovostno opremo in robustno izvedbo Cage s praškasto obloženim cevnim jeklenim okvirjem. Inteligentne funkcije, kot so servo-krmilna funkcija za uravnavanje količine vode (do 700 l / h) in delovni tlak (do 160 barov), olajšajo delo z mobilnim in neogrevanim aparatom. Uporabniku prijazen HD 7 / 16-4 Cage ST navdušuje tudi z vzdržljivo 3-batno aksialno črpalko z medeninasto glavo cilindra, ki ponuja 20-odstotno izboljšano učinkovitost čiščenja in večjo energetsko učinkovitost. Napravo lahko upravljate v vodoravnem ali stoječem položaju in jo dodatno opremite z avtomatsko razbremenitvijo tlaka za zaščito visokotlačnih komponent. Na plošči je tudi standardna visokotlačna pištola EASY! Force, ki uporablja povratno silo visokotlačnega curka za zmanjšanje zadrževalne sile na nič in EASY! Lock hitre zaponke za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji. Praškasta prevleka cevnega okvirja zagotavlja maksimalno zaščito črpalne enote našega visokotlačnega čistilnika HD 7 / 16-4 M Cage. S servo krmiljenjem za udobno nastavitev delovnega tlaka.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 - 400 - 50
Količina pretoka 350 - 700
Delovni tlak (bar/MPa) 30 / 160 / 3 / 16
Maks. tlak (bar/MPa) 240 / 24
Priključna moč 4,2
Priključni kabel 5
Teža 43,1
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 350 - 700 l/h
Tlak Maks. 240 bar
Obratovalni tlak 30 - 160 bar
Opis Naš visokotlačni čistilec HD 7 / 16-4 Cage ST s 4-polnim, počasi delujočim trifaznim motorjem navdušuje z visokokakovostno opremo in robustno izvedbo Cage s praškasto obloženim cevnim jeklenim okvirjem. Inteligentne funkcije, kot so servo-krmilna funkcija za uravnavanje količine vode (do 700 l / h) in delovni tlak (do 160 barov), olajšajo delo z mobilnim in neogrevanim aparatom. Uporabniku prijazen HD 7 / 16-4 Cage ST navdušuje tudi z vzdržljivo 3-batno aksialno črpalko z medeninasto glavo cilindra, ki ponuja 20-odstotno izboljšano učinkovitost čiščenja in večjo energetsko učinkovitost. Napravo lahko upravljate v vodoravnem ali stoječem položaju in jo dodatno opremite z avtomatsko razbremenitvijo tlaka za zaščito visokotlačnih komponent. Na plošči je tudi standardna visokotlačna pištola EASY! Force, ki uporablja povratno silo visokotlačnega curka za zmanjšanje zadrževalne sile na nič in EASY! Lock hitre zaponke za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji. Praškasta prevleka cevnega okvirja zagotavlja maksimalno zaščito črpalne enote našega visokotlačnega čistilnika HD 7 / 16-4 M Cage. S servo krmiljenjem za udobno nastavitev delovnega tlaka.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 - 400 - 50
Količina pretoka 350 - 700
Delovni tlak (bar/MPa) 30 / 160 / 3 / 16
Maks. tlak (bar/MPa) 240 / 24
Priključna moč 4,2
Priključni kabel 5
Teža 43,1
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
350 - 700 l/h
Tlak:
Maks. 240 bar
Obratovalni tlak:
30 - 160 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.