KARCHER HD 7/16-4 Cage ST 1524-960

KARCHER HD 7/16-4 Cage ST 1524-960

KARCHER HD 7/17 M St 1151-950

KARCHER HD 7/17 M St 1151-950

KARCHER HD 7/17 M Cage-ST 1151-960

Še posebej trpežen in je bil zasnovan za še posebej zahtevne naloge čiščenja
Stabilna cevna konstrukcija naprav z dolgo življenjsko dobo preprečuje zunanje poškodbe
Zagotavlja tudi enostavno dostopnost do posameznih elementov pri vzdrževanju in servisu

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1417
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
HD 7/17 M Cage ST je mobilen in zelo robusten visokotlačni čistilec s trifaznim motorjem, opremljen s praškasto prevlečenim cevnim jeklenim okvirjem, ki je primeren za uporabo v stoječem ali ležečem položaju. Nova 3-batna aksialna črpalka z medeninasto glavo cilindra je zaradi enostavne oblike naprave lahko dostopna in omogoča do 20-odstotno večjo učinkovitost čiščenja in varčno energetsko porabo. Za zaščito je nameščen dodatni fini vodni filter, avtomatska razbremenitev tlaka pa preprečuje obremenitve črpalke in drugih visokotlačnih komponent v stanju pripravljenosti. Inovativna visokotlačna pištola EASY! Force z uporabo povratne sile visokotlačnega curka zmanjša zadrževalno silo na nič, EASY! Lock hitra zapirala za 5-krat hitrejše upravljanje od običajnih spojev pa zagotavljajo hitro delo brez žrtvovanja robustnosti in vzdržljivosti. Vsako uro do 700 litrov vode za najboljše rezultate čiščenja: visoko zmogljiv visokotlačni čistilec HD 7/17 M Cage s cevnim jeklenim ogrodjem, trifaznim motorjem in avtomatsko razbremenitvijo tlaka.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 - 400 - 50
Količina pretoka 700
Delovni tlak (bar/MPa) 170 / 17
Maks. tlak (bar/MPa) 255 / 25,5
Priključna moč 4,2
Priključni kabel 5
Teža 36,6
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Pretok vode 700 l/h
Tlak Maks. 255 bar
Obratovalni tlak 170 bar
Opis HD 7/17 M Cage ST je mobilen in zelo robusten visokotlačni čistilec s trifaznim motorjem, opremljen s praškasto prevlečenim cevnim jeklenim okvirjem, ki je primeren za uporabo v stoječem ali ležečem položaju. Nova 3-batna aksialna črpalka z medeninasto glavo cilindra je zaradi enostavne oblike naprave lahko dostopna in omogoča do 20-odstotno večjo učinkovitost čiščenja in varčno energetsko porabo. Za zaščito je nameščen dodatni fini vodni filter, avtomatska razbremenitev tlaka pa preprečuje obremenitve črpalke in drugih visokotlačnih komponent v stanju pripravljenosti. Inovativna visokotlačna pištola EASY! Force z uporabo povratne sile visokotlačnega curka zmanjša zadrževalno silo na nič, EASY! Lock hitra zapirala za 5-krat hitrejše upravljanje od običajnih spojev pa zagotavljajo hitro delo brez žrtvovanja robustnosti in vzdržljivosti. Vsako uro do 700 litrov vode za najboljše rezultate čiščenja: visoko zmogljiv visokotlačni čistilec HD 7/17 M Cage s cevnim jeklenim ogrodjem, trifaznim motorjem in avtomatsko razbremenitvijo tlaka.

Tehnični podatki
Vrsta toka 3 - 400 - 50
Količina pretoka 700
Delovni tlak (bar/MPa) 170 / 17
Maks. tlak (bar/MPa) 255 / 25,5
Priključna moč 4,2
Priključni kabel 5
Teža 36,6
Mere (D × Š × V) 420 x 460 x 970
Napetost:
400 V / 50 Hz
Pretok vode:
700 l/h
Tlak:
Maks. 255 bar
Obratovalni tlak:
170 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.