KARCHER HD 7/17 M St 1151-950

KARCHER HD 7/17 M St 1151-950

KARCHER HD 7/17 MX Plus  1151-931

KARCHER HD 7/17 MX Plus 1151-931

KARCHER HD 7/17 M Plus 1151-932

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
3-fazni tok
1.178,52 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1252
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zahvaljujoč integriranemu bobnu za navijanje cevi, je rokovanje z visokotlačno cevjo tega učinkovitega in mobilnega visokotlačnega čistilca HD 7/17 MX zelo enostavno. Prav tako enostaven je tudi dostop do komponent, ki so pomembne za servisiranje, tudi pribor, kot npr. rotorsko šobo, površinski čistilec ali neobvezno plastenko za peno, je mogoče hitro in za transport varno pospraviti direktno na napravo. Trifazni motor s pritisnim stikalom in še zlasti novo razvita tehnika črpalk omogočajo povečanje energetske učinkovitosti in moči čiščenja za 20 odstotkov. Zaščito visokotlačnih komponent pred obremenitvijo v stand-by načinu dela zagotavlja serijska avtomatska tlačna razbremenitev. Prav tako se v serijsko oprem uvrščajo še EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, in EASY!Lock hitra zapirala za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. HD 7/17 MX je koncipiran za delo v navpičnem in vodoravnem položaju.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Dolžina kabla 5 m
Pretok vode 700 l/ h
Pritisk vode 170 bar
Temp. vode MAX. 60 °C
Moč motorja 4,2 kW
Tlak 255 bar
Obratovalni tlak 170 bar
Opis Zahvaljujoč integriranemu bobnu za navijanje cevi, je rokovanje z visokotlačno cevjo tega učinkovitega in mobilnega visokotlačnega čistilca HD 7/17 MX zelo enostavno. Prav tako enostaven je tudi dostop do komponent, ki so pomembne za servisiranje, tudi pribor, kot npr. rotorsko šobo, površinski čistilec ali neobvezno plastenko za peno, je mogoče hitro in za transport varno pospraviti direktno na napravo. Trifazni motor s pritisnim stikalom in še zlasti novo razvita tehnika črpalk omogočajo povečanje energetske učinkovitosti in moči čiščenja za 20 odstotkov. Zaščito visokotlačnih komponent pred obremenitvijo v stand-by načinu dela zagotavlja serijska avtomatska tlačna razbremenitev. Prav tako se v serijsko oprem uvrščajo še EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, in EASY!Lock hitra zapirala za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. HD 7/17 MX je koncipiran za delo v navpičnem in vodoravnem položaju.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Dolžina kabla:
5 m
Pretok vode:
700 l/ h
Pritisk vode:
170 bar
Temp. vode:
MAX. 60 °C
Moč motorja:
4,2 kW
Tlak:
255 bar
Obratovalni tlak:
170 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.