KARCHER HD 8/18-4 M St 1524-980

KARCHER HD 8/18-4 M St 1524-980

KARCHER HD 9/20-4 M Plus 1524-926

KARCHER HD 9/20-4 M Plus 1524-926

KARCHER HD 8/18-4 M Plus 1524-972

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
3-fazni tok
1.335,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1254
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Konstruiran za navpični in vodoravni način dela, naš kompaktni, mobilni in močni visokotlačni čistilec HD 7/16-4 M omogoča maksimalno fleksibilnost pri uporabi. Maksimalno udobje pri tem jamčijo smiselni detalji, kot je Servo Control, naš sistem za regulacijo količine vode in delovnega tlaka direktno na pištoli, ali tudi enostavno manevriranje in zasedanje zelo malo prostora. S pogonom preko 4-polnega, počasi delujočega trifaznega motorja vodenega s tlačnim stikalom, nova tehnika črpalke zagotavlja 20 % večjo moč čiščenja in energetsko učinkovitost. Pri tem avtomatska tlačna razbremenitev ščiti visokotlačne komponente pred obremenitvijo v stand-by načinu dela. Delo brez utrujanja ter hitro pripravljanje in pospravljanje naprave omogočajo EASY!Force visokotlačni pištoli, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, EASY!Lock hitra zapirala pa omogočajo za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. Na raspolago je več opcij transportno varnega pospravljanja pribora direktno na napravi.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Dolžina kabla 5 m
Pretok vode 380-760 l/h
Pritisk vode 30 - 180 bar
Temp. vode MAX. 60 °C
Moč motorja 4,6 kW
Tlak 270 bar
Obratovalni tlak 30 - 180 bar
Opis Konstruiran za navpični in vodoravni način dela, naš kompaktni, mobilni in močni visokotlačni čistilec HD 7/16-4 M omogoča maksimalno fleksibilnost pri uporabi. Maksimalno udobje pri tem jamčijo smiselni detalji, kot je Servo Control, naš sistem za regulacijo količine vode in delovnega tlaka direktno na pištoli, ali tudi enostavno manevriranje in zasedanje zelo malo prostora. S pogonom preko 4-polnega, počasi delujočega trifaznega motorja vodenega s tlačnim stikalom, nova tehnika črpalke zagotavlja 20 % večjo moč čiščenja in energetsko učinkovitost. Pri tem avtomatska tlačna razbremenitev ščiti visokotlačne komponente pred obremenitvijo v stand-by načinu dela. Delo brez utrujanja ter hitro pripravljanje in pospravljanje naprave omogočajo EASY!Force visokotlačni pištoli, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka, da bi silo držanja zmanjšala na nič, EASY!Lock hitra zapirala pa omogočajo za 5-krat hitrejše rokovanje v primerjavi z običajnimi spoji, brez izgube na robustnosti in dolgovečnosti. Na raspolago je več opcij transportno varnega pospravljanja pribora direktno na napravi.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Dolžina kabla:
5 m
Pretok vode:
380-760 l/h
Pritisk vode:
30 - 180 bar
Temp. vode:
MAX. 60 °C
Moč motorja:
4,6 kW
Tlak:
270 bar
Obratovalni tlak:
30 - 180 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.