KARCHER HD 7/10 CXF 1151-906

KARCHER HD 7/10 CXF 1151-906

KARCHER HD 9/23 G 1187-906

KARCHER HD 9/23 G 1187-906

KARCHER HD 9/23 De 1187-907

Dizelski pogon z neuničljivim Yanmar dizelskim motorjem svoj tok proizvaja sam
Za zaščito črpalke sta vgrajena tudi velik vodni filter in termo ventil

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
814
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Povsod tam, kjer se med seboj križajo izjemno težavni pogoji in zahtevne naloge čiščenja: visokotlačni čistilnik HD 9/23 De s hladno vodo na dizelski pogon z neuničljivim Yanmar dizelskim motorjem svoj tok proizvaja sam. Če je potrebno, lahko črpa vodo tudi direktno iz jezer ali ribnikov. Tako vam daje možnost, da delate tudi na območjih, kjer je infrastruktura zelo slaba. Naprava dovaja zavidljiv tlak vode kar 230 bar in je tako praktično kos kateri koli nalogi čiščenja. Njen ergonomski koncept ogrodja in kolesa za transport vam zagotavljajo maksimalno mobilnost, trpežno osnovno ogrodje bo prestalo tudi delo v težjih pogojih. Za zaščito črpalke sta vgrajena tudi velik vodni filter in termo ventil. Poleg tega vas bo HD 9/23 De iz posebnega razreda HD visokotlačnih čistilnikov prepričal tudi z enostavnim konceptom upravljanja, s svojimi možnostmi za shranjevanje pribora ter smiselnimi možnostmi za nadgradnjo naprave. Opcijsko sta dobavljiva tudi zaščitno ogrodje s pritrdilnimi ušesi za nakladanje z žerjavom ali montažni komplet bobna za cev.
Več informacij
Pretok vode 400 - 930 l/h
Moč motorja 7,4 kW
Teža 108,0 kg
Maksimalna temperatura vode 60 °C
Obratovalni tlak 40 - 230 bar
Opis Povsod tam, kjer se med seboj križajo izjemno težavni pogoji in zahtevne naloge čiščenja: visokotlačni čistilnik HD 9/23 De s hladno vodo na dizelski pogon z neuničljivim Yanmar dizelskim motorjem svoj tok proizvaja sam. Če je potrebno, lahko črpa vodo tudi direktno iz jezer ali ribnikov. Tako vam daje možnost, da delate tudi na območjih, kjer je infrastruktura zelo slaba. Naprava dovaja zavidljiv tlak vode kar 230 bar in je tako praktično kos kateri koli nalogi čiščenja. Njen ergonomski koncept ogrodja in kolesa za transport vam zagotavljajo maksimalno mobilnost, trpežno osnovno ogrodje bo prestalo tudi delo v težjih pogojih. Za zaščito črpalke sta vgrajena tudi velik vodni filter in termo ventil. Poleg tega vas bo HD 9/23 De iz posebnega razreda HD visokotlačnih čistilnikov prepričal tudi z enostavnim konceptom upravljanja, s svojimi možnostmi za shranjevanje pribora ter smiselnimi možnostmi za nadgradnjo naprave. Opcijsko sta dobavljiva tudi zaščitno ogrodje s pritrdilnimi ušesi za nakladanje z žerjavom ali montažni komplet bobna za cev.
Pretok vode:
400 - 930 l/h
Moč motorja:
7,4 kW
Teža:
108,0 kg
Maksimalna temperatura vode:
60 °C
Obratovalni tlak:
40 - 230 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.