KARCHER HD 9/23 De 1187-907

KARCHER HD 9/23 De 1187-907

KARCHER HD 728 B Cage 1187-908

KARCHER HD 728 B Cage 1187-908

KARCHER HD 9/23 G 1187-906

Opremljen s Hondinim bencinskim motorjem
Transportna kolesa, uspešen koncept upravljanja in različne možnosti shranjevanja

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
815
Opremljen s Hondinim bencinskim motorjem deluje visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 9/23 G povsem neodvisno od priključkov za električno energijo. Razvili smo ga za najboljše rezultate čiščenja - zahvaljujoč tlaku vode 230 bar vam bo čistilnik, ki je zaščiten v stabilnem osnovnem ogrodju, tudi pri ekstremno zahtevnih pogojih odlično služil. Ergonomsko premišljen koncept ogrodja nudi tudi maksimalno mero mobilnosti tudi na neravnem terenu. Transportna kolesa, uspešen koncept upravljanja in različne možnosti shranjevanja za elemente pribora potrjujejo naš namen, da vam tudi v primeru neugodnih pogojev nudimo udobno delo. Zmogljiva črpalka vam v nujnih primerih omogoča tudi črpanje vode iz jezer ali ribnikov. S pomočjo velikega vodnega filtra in termo ventila, ki preprečuje pregretje naprave, je zagotovljena zanesljivost delovanja. Dodatno lahko za visokotlačni čistilnik iz posebnega razreda HD naprav naročite tudi zaščitno ogrodje s pritrdilnimi ušesi za nakladanje z žerjavom ali montažni komplet bobna za cev.
Več informacij
Pretok vode 400 - 930 l/h
Moč motorja 9,5 kW
Teža 71 kg
Maksimalna temperatura vode 60 °C
Obratovalni tlak 40 - 230 bar
Opis Opremljen s Hondinim bencinskim motorjem deluje visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 9/23 G povsem neodvisno od priključkov za električno energijo. Razvili smo ga za najboljše rezultate čiščenja - zahvaljujoč tlaku vode 230 bar vam bo čistilnik, ki je zaščiten v stabilnem osnovnem ogrodju, tudi pri ekstremno zahtevnih pogojih odlično služil. Ergonomsko premišljen koncept ogrodja nudi tudi maksimalno mero mobilnosti tudi na neravnem terenu. Transportna kolesa, uspešen koncept upravljanja in različne možnosti shranjevanja za elemente pribora potrjujejo naš namen, da vam tudi v primeru neugodnih pogojev nudimo udobno delo. Zmogljiva črpalka vam v nujnih primerih omogoča tudi črpanje vode iz jezer ali ribnikov. S pomočjo velikega vodnega filtra in termo ventila, ki preprečuje pregretje naprave, je zagotovljena zanesljivost delovanja. Dodatno lahko za visokotlačni čistilnik iz posebnega razreda HD naprav naročite tudi zaščitno ogrodje s pritrdilnimi ušesi za nakladanje z žerjavom ali montažni komplet bobna za cev.
Pretok vode:
400 - 930 l/h
Moč motorja:
9,5 kW
Teža:
71 kg
Maksimalna temperatura vode:
60 °C
Obratovalni tlak:
40 - 230 bar

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.