KARCHER HDS 1000 De 1811-943

KARCHER HDS 1000 De 1811-943

KARCHER HDS 1000 Be 1811-942

Z E-vžigom za neodvisno delo
Ogrodje je zasnovano in primerno za nakladanje z žerjavom ali viličarjem
Serijsko vgrajen elektro-zaganjač omogoča enostaven zagon naprave
7.430,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
790
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zmogljiv visokotlačni čistilnik z ogrevanjem in robustnim-taktnim bencinskim motorjem in E-vžigom za neodvisno delo. Vsi kakovostni elementi naprave so nameščeni v stabilnem ogrodju, ki nudi vsem agregatom popolno zaščito za težje in daljše delo. Ogrodje je zasnovano in primerno za nakladanje z žerjavom ali viličarjem. Motor je opremljen s samodejnim zmanjšanjem obratov, ki v primeru prekinitve dela zniža nivo hrupa in hkrati znatno povišuje življenjsko dobo naprave. Serijsko vgrajen elektro-zaganjač omogoča enostaven zagon naprave. Visoko kakovostni materiali, iz katerih je izdelana visokotlačna črpalka, glava cilindra iz medenine, ventili iz legiranega jekla, bati iz legiranega jekla s krom-nikelj prevleko zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in premišljene lastnosti delovanja. Prelivni ventil, vgrajena nastavitev tlaka in količine vode ter različne stopnje pare omogočajo optimalno prilagoditev različnim nalogam čiščenja. Visoko zmogljivostni gorilec s stoječo grelno spiralo in trajnim vžigom lahko brezstopenjsko nastavite med 30° - 98° C. Varnostne lastnosti kot so varovalka pomanjkanja olja, varnostni ventili, varovalka pomanjkanja vode in varovalka pomanjkanja goriva pri težkem vsakodnevnem delu zagotavljajo konstantnost delovanja naprave. Posoda s plovcem in vgrajeno zaščito pred vodnim kamnom (DGT) skrbi za ločevanje od mreže pitne vode in vse dele, ki so v stiku z vodo, ščiti pred nalaganjem vodnega kamna. S serijsko vgrajeno funkcijo Servo-Press lahko tlak in količinovode uravnavate direktno na pištoli. S serijsko Kärcherjevo šobo Power boste dosegli optimalne rezultate čiščenja in ekonomičnost pri delu.
Več informacij
Pretok vode 450 - 900 l/h
Pritisk vode 40 - 210 bar
Moč motorja 9,5 kW
Teža 165
Maksimalna temperatura vode 98 °C
Opis Zmogljiv visokotlačni čistilnik z ogrevanjem in robustnim-taktnim bencinskim motorjem in E-vžigom za neodvisno delo. Vsi kakovostni elementi naprave so nameščeni v stabilnem ogrodju, ki nudi vsem agregatom popolno zaščito za težje in daljše delo. Ogrodje je zasnovano in primerno za nakladanje z žerjavom ali viličarjem. Motor je opremljen s samodejnim zmanjšanjem obratov, ki v primeru prekinitve dela zniža nivo hrupa in hkrati znatno povišuje življenjsko dobo naprave. Serijsko vgrajen elektro-zaganjač omogoča enostaven zagon naprave. Visoko kakovostni materiali, iz katerih je izdelana visokotlačna črpalka, glava cilindra iz medenine, ventili iz legiranega jekla, bati iz legiranega jekla s krom-nikelj prevleko zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in premišljene lastnosti delovanja. Prelivni ventil, vgrajena nastavitev tlaka in količine vode ter različne stopnje pare omogočajo optimalno prilagoditev različnim nalogam čiščenja. Visoko zmogljivostni gorilec s stoječo grelno spiralo in trajnim vžigom lahko brezstopenjsko nastavite med 30° - 98° C. Varnostne lastnosti kot so varovalka pomanjkanja olja, varnostni ventili, varovalka pomanjkanja vode in varovalka pomanjkanja goriva pri težkem vsakodnevnem delu zagotavljajo konstantnost delovanja naprave. Posoda s plovcem in vgrajeno zaščito pred vodnim kamnom (DGT) skrbi za ločevanje od mreže pitne vode in vse dele, ki so v stiku z vodo, ščiti pred nalaganjem vodnega kamna. S serijsko vgrajeno funkcijo Servo-Press lahko tlak in količinovode uravnavate direktno na pištoli. S serijsko Kärcherjevo šobo Power boste dosegli optimalne rezultate čiščenja in ekonomičnost pri delu.
Pretok vode:
450 - 900 l/h
Pritisk vode:
40 - 210 bar
Moč motorja:
9,5 kW
Teža:
165
Maksimalna temperatura vode:
98 °C

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.