KARCHER HDS 1000 Be 1811-942

KARCHER HDS 1000 Be 1811-942

KARCHER HDS 1000 De 1811-943

Z E-vžigom za neodvisno delo
Ogrodje je zasnovano in primerno za nakladanje z žerjavom ali viličarjem
Serijsko vgrajen elektro-zaganjač omogoča enostaven zagon naprave

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
789
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
S svojo bogato opremo, močnim Yanmar Diesel motorjem in stabilnim cevnim ogrodjem, vas bo naš ogrevani visokotlačni čistilnik HDS 1000 De prepričal celo tam, kjer se druge naprave morajo preprosto vdati. Komponente visoke kakovosti – kot je visokotlačna črpalka opremljena z medeninasto glavo cilindra, ventilom iz legiranega jekla, bati iz legiranega jekla s prevleko iz kroma in niklja - zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi v najtežjih delovnih pogojih. Naša nova EASY!Force visokotlačni pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo zagotavlja delo brez napora, medtem ko sta montaža in demontaža z našim patentiranim EASY!Lock načinom za hitro zapiranje 5-krat hitrejši v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, glede na rezultate pa je naprava prav tako dolgotrajna in robustna. Obsežna varnostna oprema z rezervoarjem/posodo s plovcem in vgrajeno zaščito pred nabiranjem vodnega kamna (DGT), kar omogoča ločitev z mreže pitne vode, drugačni varnostni ventili, zaščita v primeru pomanjkanja olja, vode in goriva, zagotavljajo, da je naprava v vsakem trenutku na voljo. Robustno ogrodje ščiti dele in lajša prenos/transport.
Več informacij
Pretok vode 450 - 900 l/h
Pritisk vode 40 - 200 bar
Moč motorja 7,4 kW
Teža 185 kg
Maksimalna temperatura vode 98 °C
Opis S svojo bogato opremo, močnim Yanmar Diesel motorjem in stabilnim cevnim ogrodjem, vas bo naš ogrevani visokotlačni čistilnik HDS 1000 De prepričal celo tam, kjer se druge naprave morajo preprosto vdati. Komponente visoke kakovosti – kot je visokotlačna črpalka opremljena z medeninasto glavo cilindra, ventilom iz legiranega jekla, bati iz legiranega jekla s prevleko iz kroma in niklja - zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi v najtežjih delovnih pogojih. Naša nova EASY!Force visokotlačni pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo zagotavlja delo brez napora, medtem ko sta montaža in demontaža z našim patentiranim EASY!Lock načinom za hitro zapiranje 5-krat hitrejši v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, glede na rezultate pa je naprava prav tako dolgotrajna in robustna. Obsežna varnostna oprema z rezervoarjem/posodo s plovcem in vgrajeno zaščito pred nabiranjem vodnega kamna (DGT), kar omogoča ločitev z mreže pitne vode, drugačni varnostni ventili, zaščita v primeru pomanjkanja olja, vode in goriva, zagotavljajo, da je naprava v vsakem trenutku na voljo. Robustno ogrodje ščiti dele in lajša prenos/transport.
Pretok vode:
450 - 900 l/h
Pritisk vode:
40 - 200 bar
Moč motorja:
7,4 kW
Teža:
185 kg
Maksimalna temperatura vode:
98 °C

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.