KARCHER HDS 5/15 U 1064-912

KARCHER HDS 5/15 U 1064-912

KARCHER HDS 8/18-4 C 1174-900

KARCHER HDS 8/18-4 C 1174-900

KARCHER HDS 5/15 UX 1064-913

Visoko učinkovita zmogljivost čiščenja je zagotovljena zahvaljujoč patentirani tehnologiji šob
Optimiran dodatni pribor je natančno prilagojen potrebam strank
Tlačno stikalo samodejno izklopi napravo, ko je pištola zaprta
Cena: 2.415,60 € Spletna cena 2.023,73 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
012
Novi „pokončni“ razred visokotlačnih čistilnikov z ogrevanjem odlikuje predvsem nov, horizontalni koncept naprave. Ta zagotavlja majhno težo, kompaktne mere in tako poenostavljene možnosti nakladanje in transporta. Naprave lahko enostavno v ležečem položaju transportirate v osebnih vozilih ali kombijih na mesto, kjer jih boste uporabljali. Velika kolesa ter ergonomski potisni lok povečuje okretnost na neravni podlagi. Visokotlačna črpalka je v 3-batni aksialni izvedbi. Bati so izdelani iz kaljenega jekla, glava cilindra iz medenine. Tlačno stikalo samodejno izklopi napravo, ko je pištola zaprta. Tako je poskrbljeno za posamezne elemente naprave in posledično za daljšo življenjsko dobo. Visokotlačno črpalko, ventilator gorilnika, črpalko za gorivo poganja elektromotor in so združeni v eno pogonsko enoto. Ta princip dovoljuje kompakten način izdelave in visoko zmogljivost. Visoka zmogljivost pri majhnih merah naprave in pri tem tudi upoštevanje vseh zakonsko določenih emisij so prav tako lastnosti uveljavljene Kärcherjeve tehnologije, ki pride do izraza prav v tem razredu. Visoko učinkovita zmogljivost čiščenja je zagotovljena zahvaljujoč patentirani tehnologiji šob, turbo ventilatorja ter povišani stopnji učinkovitosti črpalke. Optimiran dodatni pribor je natančno prilagojen potrebam strank. Centralno stikalo za VKLOP/IZKLOP ter možnost shranjevanja cevi in razpršilne palice povišujejo udobje uporabe. Tri-batna aksialna črpalka – nova, optimirana črpalka je izjemno učinkovitain jo odlikuje dolga življenjska doba. Naprava na izmenični tok z zračno hlajenim 2-polnim elektromotorjem. Dodajanje kemikalij pri nizkotlačnem delovanju.
Več informacij
Napetost 230V/ 50Hz
Pretok vode 450 l/h
Pritisk vode 150 bar
Temp. vode DO MAX 80 STOPINJ
Moč motorja 2,7 KW
Teža 74,0 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV NA KOLUTU DOLŽINE 15 m, PIŠTOLA, TROJNA ŠOBA
Maksimalna temperatura vode 80 STOPINJ
Ostalo IZREDNO VODLJIV ZARADI POKONČNEGA POLOŽAJA, NE ZAVZAME VELIKO PROSTORA PRI SHRANJEVANJU,...
Opis Novi „pokončni“ razred visokotlačnih čistilnikov z ogrevanjem odlikuje predvsem nov, horizontalni koncept naprave. Ta zagotavlja majhno težo, kompaktne mere in tako poenostavljene možnosti nakladanje in transporta. Naprave lahko enostavno v ležečem položaju transportirate v osebnih vozilih ali kombijih na mesto, kjer jih boste uporabljali. Velika kolesa ter ergonomski potisni lok povečuje okretnost na neravni podlagi. Visokotlačna črpalka je v 3-batni aksialni izvedbi. Bati so izdelani iz kaljenega jekla, glava cilindra iz medenine. Tlačno stikalo samodejno izklopi napravo, ko je pištola zaprta. Tako je poskrbljeno za posamezne elemente naprave in posledično za daljšo življenjsko dobo. Visokotlačno črpalko, ventilator gorilnika, črpalko za gorivo poganja elektromotor in so združeni v eno pogonsko enoto. Ta princip dovoljuje kompakten način izdelave in visoko zmogljivost. Visoka zmogljivost pri majhnih merah naprave in pri tem tudi upoštevanje vseh zakonsko določenih emisij so prav tako lastnosti uveljavljene Kärcherjeve tehnologije, ki pride do izraza prav v tem razredu. Visoko učinkovita zmogljivost čiščenja je zagotovljena zahvaljujoč patentirani tehnologiji šob, turbo ventilatorja ter povišani stopnji učinkovitosti črpalke. Optimiran dodatni pribor je natančno prilagojen potrebam strank. Centralno stikalo za VKLOP/IZKLOP ter možnost shranjevanja cevi in razpršilne palice povišujejo udobje uporabe. Tri-batna aksialna črpalka – nova, optimirana črpalka je izjemno učinkovitain jo odlikuje dolga življenjska doba. Naprava na izmenični tok z zračno hlajenim 2-polnim elektromotorjem. Dodajanje kemikalij pri nizkotlačnem delovanju.
Napetost:
230V/ 50Hz
Pretok vode:
450 l/h
Pritisk vode:
150 bar
Temp. vode:
DO MAX 80 STOPINJ
Moč motorja:
2,7 KW
Teža:
74,0 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV NA KOLUTU DOLŽINE 15 m, PIŠTOLA, TROJNA ŠOBA
Maksimalna temperatura vode:
80 STOPINJ
Ostalo:
IZREDNO VODLJIV ZARADI POKONČNEGA POLOŽAJA, NE ZAVZAME VELIKO PROSTORA PRI SHRANJEVANJU,...

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.