ČISTILNIK OKEN KARCHER WVP 10 Adv 1633-560

ČISTILNIK OKEN KARCHER WVP 10 Adv 1633-560

GENERATOR KARCHER PGG 3/1 1042-207

GENERATOR KARCHER PGG 3/1 1042-207

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 30/1 Ap L 1148-221

Kompakten vsestranski sesalnik
Umazanija in tekočine se zanesljivo zbirajo v robustni 30-litrski posodi
Cena: 510,21 € Spletna cena 389,18 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1297
Za učinkovito in hitro čiščenje strojev, vozil, delavnic in gradbišč: Kärcherjev mokro-suhi sesalnik NT 30/1 Ap L je vsestranska naprava za profesionalne uporabnike z različnih področij. Navdušuje z izjemno dobro sesalno zmogljivostjo in zelo učinkovitim čiščenjem filtra. Enostavna uporaba in upravljanje naprave, ki je zelo preprosto zaradi novega osrednjega vrtljivega stikala, izjemno lajšata opravilo. Sesalnik je kompletno opremljen z najnovejšo in zelo izpopolnjeno opremo, ki jo lahko praktično pospravite v vgrajeno držalo za sesalno cev in dodatno opremo. Gumaste površine in možnosti montaže na ravni glavi naprave omogočajo odlaganje ali celo montažo orodja in škatle, ne da bi le-ti zdrsnili.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum 254 mbar
Prostornina posode 30 l
Maks. zmogljivost sesanja 1380 W
Dolžina kabla 7,5 m
Pretok zraka 74 l/s
Moč motorja 1380 W
Teža 11,8 kg
Velikost cevi DN 35
Opis Za učinkovito in hitro čiščenje strojev, vozil, delavnic in gradbišč: Kärcherjev mokro-suhi sesalnik NT 30/1 Ap L je vsestranska naprava za profesionalne uporabnike z različnih področij. Navdušuje z izjemno dobro sesalno zmogljivostjo in zelo učinkovitim čiščenjem filtra. Enostavna uporaba in upravljanje naprave, ki je zelo preprosto zaradi novega osrednjega vrtljivega stikala, izjemno lajšata opravilo. Sesalnik je kompletno opremljen z najnovejšo in zelo izpopolnjeno opremo, ki jo lahko praktično pospravite v vgrajeno držalo za sesalno cev in dodatno opremo. Gumaste površine in možnosti montaže na ravni glavi naprave omogočajo odlaganje ali celo montažo orodja in škatle, ne da bi le-ti zdrsnili.
Napetost:
220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum:
254 mbar
Prostornina posode:
30 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1380 W
Dolžina kabla:
7,5 m
Pretok zraka:
74 l/s
Moč motorja:
1380 W
Teža:
11,8 kg
Velikost cevi:
DN 35

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.