Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden 1645-351

Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden 1645-351

Karcher pretočna črpalka BP 5 Home & Garden 1645-355

Karcher pretočna črpalka BP 5 Home & Garden 1645-355

Karcher pretočna črpalka BP 2 Garden 1645-350

Koncetrirana moč za udobno uporabo

Priklop vseh vrtnih črpalk brez orodja po zaslugi optimiziranega priključnega adapterja
Dolga življenjska doba
Cena: 123,99 € Spletna cena 121,51 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
566
Dodaj v primerjavo
Karcher pretočna črpalka BP 2 Garden je močna in vzdržljiva črpalka, idealna za okolju prijazno zalivanje vrtov iz alternativnih vodnih virov – iz cistern, zajetij deževnice idr. Odlikujeta jo velika sesalna moč in optimalni delovni tlak. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju in nizki teži je črpalka enostavna za prenašanje. BP 2 Garden ne zahteva posebnega vzdrževanja in jo lahko vključite brez uporabe orodja. Prihaja s priročnim nožnim stikalom, zato jo boste lahko preprosti vključili ali izključili z nogo, kar bo prihranilo neprijetne bolečine v križu. Črpalka BP 2 Garden je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 3000 l/h
Temp. vode 35 °C
Moč motorja 700 W
Teža 8,1 kg
Oprema Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Tlak 35 bar
Maksimalna temperatura vode 35 °C
Obratovalni tlak 35 bar
Ostalo Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Opis Karcher pretočna črpalka BP 2 Garden je močna in vzdržljiva črpalka, idealna za okolju prijazno zalivanje vrtov iz alternativnih vodnih virov – iz cistern, zajetij deževnice idr. Odlikujeta jo velika sesalna moč in optimalni delovni tlak. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju in nizki teži je črpalka enostavna za prenašanje. BP 2 Garden ne zahteva posebnega vzdrževanja in jo lahko vključite brez uporabe orodja. Prihaja s priročnim nožnim stikalom, zato jo boste lahko preprosti vključili ali izključili z nogo, kar bo prihranilo neprijetne bolečine v križu. Črpalka BP 2 Garden je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Višina sesanja: maks. 8m

Pretok vode:
do 3000 l/h
Temp. vode:
35 °C
Moč motorja:
700 W
Teža:
8,1 kg
Oprema:
Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Tlak:
35 bar
Maksimalna temperatura vode:
35 °C
Obratovalni tlak:
35 bar
Ostalo:
Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.