Teleskopska razpršilna cev 2644-190

Teleskopska razpršilna cev 2644-190

MEHKA KRTAČA KARCHER WB 60 2643-233

MEHKA KRTAČA KARCHER WB 60 2643-233

PC 20, komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi, 20 m 2642-240

Dolžina cevi znaša 20 m
Za čiščenje strešnih žlebov in zamašenih cevi oz. odtokov
119,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
157
Dodaj v primerjavo
Pametna rešitev 2-v-1 za čiščenje strešnih žlebov in zamašenih cevi oz. odtokov! Inovativen Kärcherjev komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi dela povsem sam - z visokim tlakom. Samostojno se premika na drsniku skozi strešni žleb, plezanje po lestvi navzgor do žlebu tako ni potrebno. Komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi je opremljen z dvema različnim šobama: šobo za čiščenje cevi s štirimi, nazaj usmerjenimi visokotlačnimi curki, in šobo za čiščenje strešnih žlebov za montažo cevi na drsnik. Hitra menjava med obema različnima šobama je kadarkoli v hipu izvedena. Zaščita pred pregibanjem cevi in priključek iz medenine zagotavljata dolgo življenjsko dobo. Dolžina cevi znaša 20 m. Komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi je primeren za Kärcherjeve Consumer visokotlačne čistilnike razredov K2 - K7.

Kompatibilne naprave

Več informacij
Ostalo SET VSEBUJE VISOKOTLAČNO CEV DOLŽINE 20 m, SPONKO ZA PRITRDITEV, VISOKOTLAČNO ŠOBO, VODILA ČISTILNIKA STREŠNIH ŽLEBOV IN ZAŠČITNA REŠETKA
Opis Pametna rešitev 2-v-1 za čiščenje strešnih žlebov in zamašenih cevi oz. odtokov! Inovativen Kärcherjev komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi dela povsem sam - z visokim tlakom. Samostojno se premika na drsniku skozi strešni žleb, plezanje po lestvi navzgor do žlebu tako ni potrebno. Komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi je opremljen z dvema različnim šobama: šobo za čiščenje cevi s štirimi, nazaj usmerjenimi visokotlačnimi curki, in šobo za čiščenje strešnih žlebov za montažo cevi na drsnik. Hitra menjava med obema različnima šobama je kadarkoli v hipu izvedena. Zaščita pred pregibanjem cevi in priključek iz medenine zagotavljata dolgo življenjsko dobo. Dolžina cevi znaša 20 m. Komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi je primeren za Kärcherjeve Consumer visokotlačne čistilnike razredov K2 - K7.

Kompatibilne naprave

Ostalo:
SET VSEBUJE VISOKOTLAČNO CEV DOLŽINE 20 m, SPONKO ZA PRITRDITEV, VISOKOTLAČNO ŠOBO, VODILA ČISTILNIKA STREŠNIH ŽLEBOV IN ZAŠČITNA REŠETKA

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.