PC 20, komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi, 20 m 2642-240

PC 20, komplet za čiščenje strešnih žlebov in cevi, 20 m 2642-240

Teleskopska razpršilna cev 2644-190

S teleskopsko razpršilno cevjo
Ergonomsko prilagojena pištola
134,29 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
156
Dodaj v primerjavo
S teleskopsko cevjo lahko hitro in brez napora očistite tudi težko dostopna mesta, na primer pod fasado. Za 180 stopinj nastavljiv zglob je še ena dodatna prednost, ki omogoča čiščenje zimskih vrtov, poševnih streh in nadstreškov za avtomobile. Uporaba z udobnim teleskopskim mehanizmom, ki se sproži s pritiskom na gumb, je zelo preprosta. Teleskopska cev se lahko raztegne od 1,20 do 3,70 metra, da je mogoče očistiti površine na višini do 5 metrov. Pritrditev na vse vrste razpršilnih pištol je zelo preprosta. Pri uporabi z razpršilno pištolo Full Control Plus ali Smart Control lahko udobno uravnavate tlak čiščenja. Lastnosti Nastavljiv zglob Različne možnosti uporabe. Udobna teleskopska nastavitev Cevi lahko s pritiskom na gumb preprosto in udobno izvlečete. Preprosta pritrditev na visokotlačno razpršilno pištolo Obstoječo visokotlačno razpršilno pištolo lahko preprosto pritrdite na namensko držalo. Bajonetni spoj Praktična priključitev vseh vrst Kärcherjevega pribora.

Kompatibilne naprave

Več informacij
Teža 2,0 kg
Ostalo UPORABLJA SE ZA PREPROSTO ČIŠČENJE TEŽKO DOSTOPNIH MEST ( 1,2 m - 4 m ). Z RAMENSKIM PASOM, BAJONETNIM SPOJEM, PRIJAZNO IN VGRAJENO, ERGONOMSKO NASTAVLJIVO PIŠTOLO.
Opis S teleskopsko cevjo lahko hitro in brez napora očistite tudi težko dostopna mesta, na primer pod fasado. Za 180 stopinj nastavljiv zglob je še ena dodatna prednost, ki omogoča čiščenje zimskih vrtov, poševnih streh in nadstreškov za avtomobile. Uporaba z udobnim teleskopskim mehanizmom, ki se sproži s pritiskom na gumb, je zelo preprosta. Teleskopska cev se lahko raztegne od 1,20 do 3,70 metra, da je mogoče očistiti površine na višini do 5 metrov. Pritrditev na vse vrste razpršilnih pištol je zelo preprosta. Pri uporabi z razpršilno pištolo Full Control Plus ali Smart Control lahko udobno uravnavate tlak čiščenja. Lastnosti Nastavljiv zglob Različne možnosti uporabe. Udobna teleskopska nastavitev Cevi lahko s pritiskom na gumb preprosto in udobno izvlečete. Preprosta pritrditev na visokotlačno razpršilno pištolo Obstoječo visokotlačno razpršilno pištolo lahko preprosto pritrdite na namensko držalo. Bajonetni spoj Praktična priključitev vseh vrst Kärcherjevega pribora.

Kompatibilne naprave

Teža:
2,0 kg
Ostalo:
UPORABLJA SE ZA PREPROSTO ČIŠČENJE TEŽKO DOSTOPNIH MEST ( 1,2 m - 4 m ). Z RAMENSKIM PASOM, BAJONETNIM SPOJEM, PRIJAZNO IN VGRAJENO, ERGONOMSKO NASTAVLJIVO PIŠTOLO.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.